Sport

Cu lotul cîrpit, CSM Focşani caută puncte în Copou

Dan Chiriac
28 sep 2011 797 vizualizări
Politehnica Iaşi - CSM Focşani 2007, azi, orele 17.00, în etapa a treia a Diviziei A de handbal masculin

Echipa de handbal masculin va juca azi în etapa a treia a Diviziei A la Iaşi, în compania formaţiei locale Politehnica. Cele două formaţii au oferit de-a lungul timpului meciuri echilibrate, ieşenii devenind un adversar tradiţional pentru focşăneni. Ambele echipe au cîştigat în istoria meciurilor directe atît în deplasare, cît şi pe teren propriu. O parte dintre jocurile disputate s-au terminat la egalitate. Rivalitatea sportivă dintre cele două formaţii pare să fie identică şi în meciul de azi. Chiar şi fără o parte dintre jucători, focşănenii se gîndesc că ar putea produce surpriza în Copou. „Nu ştiu pe cine mă bazez la acest joc. Dacă aveam toată echipa era cu totul altă discuţie. Aşa nu pot spune ce ne aşteaptă la acest joc. Pînă acum ştiu sigur că Gheorghe şi Voicu nu vor merge la meci pentru că nu pot pleca de la serviciu. Costache are probleme medicale. Este posibil să apară şi alte indisponibilităţi”, ne-a spus antrenorul Lucian Tucan. Gazdele s-au întărit în această vară şi se gîndesc doar la un succes în partida de azi. Ieşenii şi-au propus un loc fruntaş în acest sezon şi nu concep să se încurce în faţa celor de la Focşani. Federaţia Romană de Handbal a programat ieri şi meciurile din cadrul etapei a patra. CSM va avea un meci la fel de greu, dar pe teren propriu. Duminică, de la orele 12.00, în Sala Polivalentă, CSM Focşani va da piept cu Bucovina 2 Suceava, echipă întărită cu mulţi jucători de la prima formaţie care evoluează în cupele europene. Anul trecut, sucevenii au învins la Focşani, dar elevii lui Tucan sînt decişi să-şi ia revanşa acum.

Juniorii joacă în week-end

La finalul acestei săptămîni sînt programate mai multe partide în cadrul campionatelor de handbal pentru juniori. Echipa de handbal masculin juniori I de la LPS Focşani va juca sîmbătă de la orele 10.00 în Sala Polivalentă, în compania echipei LPS Brăila. După ce au cîştigat primul meci jucat la Tecuci, focşănenii vor să confirme forma bună şi în jocul de pe teren propriu. Tot în campionatul naţional al juniorilor I, CSS Adjud va juca acasă cu CSS Bacău. Primul turneu al campionatului naţional al junioarelor II va debuta la Brăila. LPS Academica Focşani va încerca să aibă o comportare meritorie în compania echipelor CSS Galaţi, Art Galaţi, CSS Slobozia, Nova Force Giurgiu şi LPS Brăila. După startul mai puţin reuşit de campionat de la junioare I, focşănencele încearcă să facă o surpriză plăcută la junioare II, acolo unde obiectivul este doar creşterea jucătoarelor pentru anii următori. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.