Sport

S-au autodepăşit şi au învins la şase goluri

Dan Chiriac
25 sep 2011 788 vizualizări
CSM Focşani - CSM Triumf Călăraşi 30 - 24 (14-11), în etapa a doua a Diviziei A de handbal masculin

Echipa de handbal CSM Focşani s-a autodepăşit ieri şi a obţinut o victorie mare în faţa unei echipe care a anunţat că doreşte să promoveze în acest an. Elevii pregătiţi de Lucian Tucan au făcut unul dintre cele mai bune meciuri din ultimul timp şi a trecut cu un scor clar de formaţia pregătită de Mircea Bedivan, fostul jucător al echipei naţionale şi de la Dinamo Bucureşti. Echipa din Călăraşi a dominat doar începutul jocului, cînd a condus la diferenţe mici pe tabela de marcaj. Totul a durat pînă în minutul 20, cînd focşănenii au preluat iniţiativa. CSM a marcat gol după gol, s-a apărat şi a contraatacat de multe ori, reuşind să conducă la pauză cu scorul de 14-11. După reluare, focşănenii au continuat jocul foarte bun şi s-au distanţat pînă la opt goluri diferenţă, 26-18. Oaspeţii au arătat însă că au o echipă foarte bună şi au oferit o replică dîrză, cu un joc în viteză şi combinaţii pe semicerc. Deşi conduşi, oaspeţii şi-au văzut de joc şi nu au apelat la durităţi. Antrenorul oaspeţilor a încercat toate soluţiile în finalul jocului, dar portarul Rusu a fost un zid în faţa ofensivei adverse. Acesta a apărat zeci de mingi printre care şi aruncări de la şapte metri. La final, focşănenii s-au impus cu 30-24, iar antrenorul oaspeţilor a recunoscut superioritatea focşănenilor. «Fostul internaţional roman a spus că a fost plăcut surprins de evoluţia echipei noastre. Nu se aştepta ca Focşaniul să pună atîtea probleme. Deşi se aşteptau să cîştige, au recunoscut la final superioritatea noastră. Facem ce facem şi reuşim de fiecare dată să ieşim cu fruntea sus, deşi unii tot ne vorbesc pe la spate.Vreau să le mulţumesc jucătorilor care au arătat o disponibilitate foarte mare la efort şi au infirmat calculele hîrtiei care dădeau echipa oaspete ca favorită. Băieţii au dat dovadă de angajament şi au obţinut o victorie meritată», ne-a spus antrenorul Lucian Tucan. CSM Focşani a jucat cu Rusu, Cloşcă - Popa 8 goluri, Negrea, Muntean, Gheorghe 4, Busuioc, Neaţă 3, Anca – 3, Necoară, Maftei 5, Voicu – 1, Stancu, Costache 6. Etapa viitoare, CSM Focşani va juca în deplasare la Iaşi, cu Politehnica. Meciul se va juca joi după-amiază. «Din păcate nu ne vom putea baza pe serviciile cîtorva jucători care nu pot pleca la prînz de la serviciu. Asta este situaţia şi vom fi nevoiţi să jucăm cu cei care îi vom avea la dispoziţie», ne-a spus Lucian Tucan. Ieri după-amiază, în campionatul naţional al juniorilor I – feminin, LPS Academica Focşani a pierdut cu 29-42 în meciul jucat cu CSS Constanţa. La Iaşi, în turneul juniorilor II, echipa LPS Focşani a pierdut cu 20-21 cu LPS Vaslui şi 16-21 cu LPS Galaţi şi a terminat la egalitate, 22-22 cu LPS Brăila şi 22-22 cu LPS Iaşi. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.