Sport

Cu Tincu, inainte!

Ziarul de Vrancea
23 aug 2011 588 vizualizări
alonerul de la Perpignan va fi capitanul nationalei de rugby a Romaniei, la Cupa Mondiala Capitanul nationalei de rugby a Romaniei la Cupa Mondiala din Noua Zeelanda a fost desemnat de ctre staff-ul tehnic al stejarilor sa fie Marius Tincu, talonerul formatiei Perpignan (Franta). "E o mare onoare pentru mine sa conduc echipa Romaniei.

Este o mare satisfactie profesionala tinind cont ca s-ar putea sa fie ultima mea Cupa Mondiala. Obiectivul nostru ar fi victoria impotriva Georgiei. Cu celelalte echipe trebuie sa facem meciuri bune”, a declarat Marius Tincu.  Vice-capitan al Romaniei va fi Cristian Petre, cel mai selectionat jucator roman din toate timpurile (83 de selectii).
"La jucatorii pe care i-am selectat pentru aceasta Cupa Mondiala m-a interesat si starea de spirit si comportamentul in cadrul echipei in afara de bagajul tehnico-tactic. Acest grup joaca impreuna de trei ani, fapt care ne da mari sperante. S-au creat automatisme si relatii de joc. in ultimele sase saptamini, indiferent de tipul pregatirilor, cuvintul de baza a fost solidaritate, fapt care ma bucura enorm. Mai e putin pina la plecarea in Noua Zeelanda si putem spune ca in acest moment sintem in faza de finisare. Sintem mindri ca vom participa la Cupa Mondiala”, spune tehnicianul roman, Romeo Gontineac. Stejarii vor pleca spre Noua Zeelanda marti, 30 august 2011, cu urmatorul lot: Nere, Lazar, Florea, Dima, Ion, Tincu (linia I), Ursache, Petre, Popirlan, Ratiu (linia a II-a), Tonita, Macovei, Carpo, Ianus, Burcea (linia a III-a), Sirbu, Calafeteanu, Surugiu (demi), Dumbrava, Dimofte (uverturi), Gal, Gheara, Cazan (centri), Fercu, Lemnaru, Ciuntu (aripi), Vlaicu, Dumitras, Nicolae (aripi).




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.