Sport

Atentie la gura bogata!

Ziarul de Vrancea
23 aug 2011 926 vizualizări
FRF a infiintat Comisia de Etica, condusa de avocatul Gabriel Zbircea, din care mai fac parte, printre altii, academicianul Razvan Theodorescu, cintaretul Dan Bittman si antrenorul Anghel Iordanescu * in sedinta Executivului Federal, nu s-a discutat despre inlocuirea lui Ionut Lupescu

Comitetul Executiv al FRF a aprobat in sedinta de ieri componenta Comisiei de Etica a Federatiei Romane de Fotbal, ea fiind alcatuita din avocatul Gabriel Zbircea - presedinte, academicianul Razvan Theodorescu, tehnicianul Anghel Iordanescu, artistul Dan Bittman si ziaristul Razvan Boanchis. Presedintele FRF, Mircea Sandu, a anuntat la 29 iunie crearea acestei Comisii de Etica in cadrul federatiei care sa judece declaratiile jignitoare ale oamenilor de fotbal, putind sa se ajunga chiar la excluderea din activitatea fotbalistica a celor vinovati.
Mircea Sandu a facut anuntul in urma scandalului dintre presedintele LPF Dumitru Dragomir si finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, care si-au adresat injurii dure si s-au amenintat reciproc in urma comisionului platit de LPF unei firme pentru intermedierea vinzarii drepturilor TV catre compania RCS&RDS.
In sedinta de ieri nu s-au facut propuneri pentru postul de director general al FRF ramas liber dupa demisia lui Ionut Lupescu. S-a aprobat doar numirea lui Marian Cuchiaroni Mihail in functia de Director Tehnic National incepind cu data de 1 septembrie 2011. in virsta de 53 de ani, Mihail Marian va conduce un colectiv, in care se vor regasi, printre altii, Dan Apolzan (Directorul scolii Federale de Antrenori incepind cu 1 septembrie 2011), Viorel Cojocaru (rectorul UNEFS), Miodrag Belodedici (directorul tehnic al loturilor nationale de juniori), Stefan Iovan (antrenorul coordonator al loturilor nationale de juniori).
S-a aprobat, la propunerea FRF, modificarea Regulamentului Disciplinar, astfel ca echipele care nu respecta normele federatiei si ligii sau contractele de televizare vor pierde meciul cu scorul de 0-3 si vor fi penalizate cu pina la 300.000 de lei. “Suma aferenta penalitatii se va imparti celorlalte echipe din campionatul categoriei respective, conform grilei stabilite. in cazul in care clubul nu plateste suma in termen de cinci zile de la data pronuntarii hotaririi, acesta va fi sanctionat cu neprogramare in competitii oficiale", se arata intr-un comunicat al FRF. In varianta precedenta a articolului 83.15, sanctiunea era doar amenda, fara pierderea meciului cu 0-3.
Tot ieri, Comitetul Executiv al FRF a stabilit un buget de 573.000 de euro pentru partidele echipei nationale cu Luxemburg si Franta din cadrul preliminariilor Euro 2012, programate in 2, respectiv 6 septembrie. De asemenea, bugetul aferent aferent actiunilor echipei nationale de tineret Under 21, respectiv jocurile oficiale din cadrul preliminariilor Campionatului European editia 2011-2013, cu Kazahstan (2 septembrie) si Letonia (6 septembrie) este de 136.000 euro, dintre care 90.000 numai pentru avionul charter spre si din Kazahstan.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
DukeCreator, acum 4642 zile, 10 ore, 57 minute, 8 secunde
<a href="http://www.medprixonline.com/">seroquel generic</a> 300 <a href="http://www.availablemeds.com/">colchicine increase</a> 08317
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.