Sport

N'Doye - capitan la astrali

Ziarul de Vrancea
20 dec 2010 730 vizualizări
Presedintele Consiliului Director al clubului Astra Ploiesti, Petre Buduru, a declarat, simbata, agentiei MEDIAFAX, ca gruparea sa este aproape de un transfer al mijlocasului echipei Dinamo, senegalezul Ousmane N'Doye.

"Deocamdata nu s-a perfectat nimic, este drept, sintem in discutii avansate atit cu Dinamo, cit si cu jucatorul. Eu tin foarte mult sa-l iau pe Ousmane N\'Doye la Astra, pentru ca il cunosc de cind activam la Dinamo. si desi pare un jucator problema, noi mizam pe calitatile lui fotbalistice. Astra are nevoie de un asemenea jucator si tot ce pot sa spun este ca ni-l dorim", a declarat Petre Buduru. Potrivit sport.ro, N\'Doye va semna un contract cu Astra pe doi ani si jumatate. Sursa citata mentioneaza ca patronul Astrei, Ioan Niculae, a declarat ca nu este deranjat de faptul ca N\'Doye este cunoscut drept un impatimit al cluburilor. "Daca distractia nu-i afecteaza jocul, e OK", a precizat Niculae, care a promis ca N\'Doye va deveni capitanul echipei.


Alina Dumitru - nr. 1 la judo


Campioana olimpica Alina Dumitru a fost declarata cea mai buna sportiva a anului 2010 de catre Federatia Romana de Judo. In 2010, Alina Dumitru a cucerit medalia de aur la Campionatul European si pe cea de bronz la Campionatul Mondial, ambele la categoria 48 de kilograme. Pe locul secund s-a clasat campioana europeana a categoriei 57 de kilograme, Corina Caprioriu, iar pe locul trei se afla Andreea Chitu (57 kg), campioana europeana de tineret.


Nolan, antrenor la fete


Presedintele FR Baschet, Carmen Tocala, a negociat preluarea nationalei de senioare a Romaniei cu Stacey Nolan, antrenorul american al echipei ICIM Arad. "Am avut o discutie cu Stacey Notan, dar si cu cei din conducerea clubului aradean. Si-au dat acordul ca tehnicianul american sa preia nationala, urmind sa ramina antrenor si la ICIM. Miine avem board-ul federatiei si vom oficializa decizia. M-am consultat si cu jucatoarele din nationala cind am venit cu ideea aceasta", a precizat Tocala, pentru Radio Timisoara. Americanul il va inlocui la cirma nationalei de senioare pe George Mandache, care a ratat calificarea la Campionatul European. Nationala Romaniei are recalificari in 2011, in Italia, dar o singura echipa din zece va ajunge la EURO.


Ce viseaza Mutu noaptea


Directorul sportiv al clubului Fiorentina, Pantaleo Corvino, a negat, vineri, ca gruparea viola i-ar fi propus atacantului Adrian Mutu o prelungire a contractului pentru cinci ani, asa cum romanul a sustinut intr-un interviu acordat presei italiene. "Nu i-am propus niciodata lui Mutu o prelungire cu cinci ani a contractului si nici nu se gindim la asta", a raspuns Pantaleo Corvino, la postul de radio Lady Radio, atunci cind a fost intrebat de Mutu. In urma cu o saptamina, Adrian Mutu a declarat, intr-un interviu acordat publicatiei La Nazione, ca cei din conducerea clubului i-au propus o prelungire de cinci ani, dar ca el ar vrea sa mai joace doar inca trei. "Vreau sa ramin si sa-mi inchei cariera aici. Sper acest lucru. Sa ma gindesc la altceva acum nu are sens, dar nu cred ca viitorul meu are legatura cu cite goluri voi marca in partea a doua a sezonului. Fiorentina stie cit valorez cind sint bine, iar acum sint pregatit sa fac meciuri mari", a mai spus Mutu.


Otelul a luat un sirb


Gruparea Otelul Galati l-a transferat pe sirbul Bratislav Punosevac de la formatia FK Napredak Krusevac, pentru care a platit suma de 80.000 de euro. In virsta de 23 de ani, Punosevac este atacant si a semnat cu Otelul pentru sase luni cu optiunea de prelungire pe inca cinci ani a contractului. "Bratislav este un jucator masiv, tehnic, cu un bun joc de cap. Sint convins ca ne poate ajuta. il asteptam cu bratele deschise in curtea noastra!", a declarat Marius Stan, directorul general al Otelului.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.