Sport

Victorii importante la baschet

Ciprian Fânaru
23 nov 2010 519 vizualizări
Formatiile de baschet juniori ale LPS - CSM Focsani au incheiat cu bine un sfirsit de saptamina dificil, in care au avut de jucat cite doua partide

Pe 20 si 21 noiembrie, formatia focsaneana sub 18 ani a participat la turneul de sala de la Iasi, care constituie faza de calificare a Campionatului National U 18 masculin, editia 2010 "" 2011. Juniorii vrinceni au invins cu scorul de 80 "" 38 formatia similara a CSS Botosani si au cedat in fata celor de la CSS Unirea Iasi cu 50 "" 67. Colegii lor mai mici de la echipa under 14 au cistigat ambele meciuri pe care le-au disputat in weekend in compania gruparii CSS Bacau. Acestea au reprezentat de fapt prima etapa din retur si restanta din returul actualei editii de campionat la aceasta categorie de virsta. Cu patru puncte obtinute dupa doua victorii, echipa de baschet U14 ocupa momentan pozitia a treia in clasamentul seriei a 9-a, la trei lungimi distanta de liderul CSS Buzau. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.