Sport

Pauza de iarna ii gaseste pe rugbisti pe locul II

Ciprian Fânaru
23 nov 2010 548 vizualizări
Daca va reusi sa se mentina pe una din primele doua pozitii ale ierarhiei, LPS Focsani va disputa semifinala pe teren propriu

Echipa de rugby sub 19 ani a Liceului cu Program Sportiv Focsani a cistigat ultimul joc de campionat, 27 "" 15 in deplasare contra formatiei similare a Colegiului National Aurel Vlaicu Bucuresti si incheie turul pe pozitia a doua a clasamentului. Daca luau si punctul bonus, de care au fost la un eseu distanta, focsanenii traversau pauza de iarna in postura de lideri ai Diviziei Nationale de Juniori U19. Chiar si asa, traseul mai mult decit incurajator din sezonul de toamna prefigureaza o batalie cu sanse mari pentru cucerirea titlului national. "Obiectivul nostru este sa jucam cit mai bine si sa ne clasam pe unul din primele doua locuri in clasament la finalul campionatului, pentru a ne lupta pe teren propriu pentru un loc in finala", spune antrenorul emerit Ion Viorel. Vrincenii au cistigat patru din cele cinci meciuri disputate in aceasta toamna, toate succesele venind in deplasare, pe terenurile formatiilor bucurestene. Unica sincopa a venit pe "Tineretului", acolo unde gazdele, lipsite de aportul jucatorilor plecati cu nationala la Campionatul European U19, au cedat in fata liderului la esaveraj Siromex Baia Mare. Pina sa inceapa asaltul din retur, o parte dintre rugbistii focsaneni vor incerca la finalul acestei saptamini sa faca o figura frumoasa la cea de-a doua etapa a Campionatului National de rugby in 7 rezervat categoriei U19. Meciurile vor avea loc pe stadionul Arcul de Triumf din Capitala. Mazare, Namolosanu, Abageru, Duca, Dumitrascu, Antonescu, Neagu, Nicolae, Estoica, Closca, Paraipan si Hotnog este lotul probabil cu care LPS Focsani va aborda runda a doua a campionatului. (Ciprian FANARU)


Clasament la finalul turului

1 . Siromex Baia Mare 5 4 0 1 114-66 18p

3 . LPS Focsani 5 4 0 1 118-57 18p

2 . CTMRTF Bucuresti 5 4 0 1 100-53 18p

4 . CNAV Bucuresti 5 2 0 3 92-102 10p

5 . CSS Birlad 5 1 0 4 65-104 6p

6 . Steaua 5 0 0 5 35-142 1p


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.