Sport

Invinsi dupa un gol contestat

Dan Chiriac
30 oct 2010 669 vizualizări
FC Panciu - Petrotub Roman 0 -1 (0-1), in etapa a 10-a a Ligii a treia

Primul sfert de ora al meciului de la Panciu s-a desfasurat doar la mijlocul terenului. Nici una dintre cele doua echipe nu a reusit sa se apropie de poarta adversa. Dupa doua jumatati de ocazie, ratate de Stoian si Vulpe, oaspetii au deschis scorul in minutul 25. Patrascu a centrat in fata portii, iar Marin a reluat cu capul in plasa, de la sase metri. Gazdele au reclamat un fault in atac la aceasta faza. "Pe mine ma da afara conducerea pentru ca nu dati voi fault in atac. Nu este posibil asa ceva. Va bateti joc de munca noastra! Au avut o singura faza de poarta si i-ati lasat sa marcheze", le-a reprosat antrenorul Danut Bolocan arbitrilor. Pancenii au jucat slab in prima repriza si s-au apropiat de putine ori de poarta adversa. Ionut Radu putea egala pina la pauza. Acesta a avut trei oportunitati de a marca in minutele 31, 40 si 41, dar portarul Costea a avut interventii salvatoare. Vrincenii puteau egala imediat dupa pauza, dar Liutec a fost blocat in ultimul moment de portarul advers (minutul 50). Ghinionistul Ionut Radu nu a avut mai mult noroc nici in minutul 58, cind "foarfeca" sa a fost scoasa de linga bara de portarul Costea, salvatorul nemtenilor in meciul de ieri. Pina la final, gazdele au atacat continuu, dar ocaziile de poarta au lipsit. FC Panciu a jucat cu: Ionel - Stanciu, Cioran, Stan, Mihai "" Stoian (61Balaban), Bira, Galateanu (30 Cojocaru), Ungureanu (55 Sascau) "" Radu (72 Marin), Liutec. Petrotub Roman i-a avut pe teren pe Costea "" Lupusoru, Marin, Ghidarcia, Druga - Saritaru, Petrila, Patrascu, Popa (87 Martolea) "" Ungurianu (91 Ciobanu), Vulpe (90 Alexandru). Etapa viitoare, FC Panciu va juca in deplasare cu Politehnica Galati, formatie pregatita de Damian Bancila, fostul antrenor de la CSM Focsani si FC Panciu. Dupa meciul de ieri, FC Panciu a ajuns la minus 11 la adevar si ocupa locul 13 in clasament. (Dan CHIRIAC)


Rezultatele etapei:


FC Panciu "" Petrotub Roman 0 "" 1

FC Onesti "" Poli Galati 1-2

Otelul II Galati - FCM Bacau 1 "" 1

Aerostar Bacau "" CSM Pascani 2 "" 2

Ceahlaul 2 Piatra Neamt "" Rapid CFR Suceava 1-0

Cetate T. Neamt "" SC Bacau 1 - 5

CSM Focsani si Luceafarul Mihai Eminescu au stat


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.