Sport

Se cauta noile Gina Gogean

Ciprian Fânaru
13 oct 2010 1068 vizualizări
Fetitele de 6 si 7 ani cu inclinatie catre gimastica sint asteptate la clubul sportiv de linga Scoala Nr. 7 u daca aveti acasa un copil care debordeaza de energie, il puteti inscrie sa faca miscare in cadru organizat la Clubul Sportiv de Gimnastica u facilitatile sint de nivel inalt, la fel si colectivul tehnic calificat si dedicat

Clubul Sportiv Scolar de Gimnastica Focsani cauta noi talente care sa le calce pe urme marilor campioane. Antrenorii focsaneni de la sectia de gimnastica au demarat o actiune de selectie in tot judetul. Sint asteptate fetite nascute in anii 2003 si 2004, actiunea urmind sa desfasoare intre 12 si 30 octombrie, la sala de gimnastica a clubului. Viitoarele talente din scoli si gradinite au inceput sa fie informate de posibilitatea practicarii acestui sport cu ajutorul pliantelor. Profesorii de la CSSG Focsani asteapta fetite de 6 si 7 ani, cu aptitudini specifice, care daca vor fi admise isi vor putea exersa talentul si mobilitatea la plasa elastica, trambulina sau groapa cu bureti. Sportivele din alte localitati ale judetului au posibilitatea sa fie cazate in camin si chiar sa serveasca masa de prinz la cantina. Micile sportive vor beneficia de conditii propice performantei si au posibilitatea de a urma cursurile Scolii Generale Nr. 7, situata chiar linga clubul de gimnastica. "Avem o sala moderna, cu aparatura de ultima generatie, cu plasa elastica, cu tot ce este necesar. In primul an cu copiii facem dezvoltare fizica generala, ii pregatim pentru performanta. Facem balet si dans pe linga aceasta pregatire fizica", ne-a explicat modul cum decurg primii pasi in cadrul acestei discipline antrenoarea Nicoleta Branzai, cea care a descoperit-o pe Monica Rosu, gimnasta dublu medaliata cu aur la Jocurile Olimpice din 2004 de la Atena. Clubul de gimnastica este insufletit de un colectiv tehnic foarte valoros si dedicat, care a tansformat Focsaniul intr-unul dintre cele mai prestigioase si medaliate grupari de profil din tara. In aceeasi sala a facut primii pasi in gimnastica si multipla campioana Gina Gogean.


Urmeaza concursul de la Bacau


Gimnastele care au deja in spate ani de antrenament asiduu au intrat pe ultima turnanta a pregatirilor pentru cea mai importanta competitie de profil din acest an. Micutele sportive au intensificat preparativele si vor pune la punct exercitiile in vederea unei comportari cit mai bune la cel mai important concurs al toamnei. Bacaul va gazdui in perioada 5 "" 7 noiembrie Campionatul National rezervat junioarelor, concurs individual la care CSSG Focsani isi propune, ca de obicei, cucerirea unor medalii cit mai stralucitoare. Pina sa straluceasca din nou la "nationale", gimnastele isi vor masura puterile la o intrecere care va fi gazduita de Focsani. Sala de gimnastica va fi vineri, 15 octombrie, locatia unde se va desfasura Cupa Vrancei, competitie la care si-au anuntat participarea citeva cluburi din tara. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.