Sport

In haine noi la meciul cu Clujul

Ciprian Fânaru
25 sep 2010 622 vizualizări
CSM Focsani - Clujana Cluj Napoca, simbata de la ora 18.00, in etapa a 2-a a Ligii I u focsanenii vor evolua in noul echipament albastru

Formatia de prima liga CSM Focsani va juca intr-un echipament nou nout in partida din aceasta seara din Sala Polivalenta. Vrincenii si-au prezentat ieri in prezenta presei noua "garderoba" cu care vor aborda intilnirile din campionatul de futsal. Fiecare jucator a primit un set de echipament compus din tricou, sort, jambiere si incaltaminte. Suma totala cu care au fost achizitionate toate acestea depaseste 2.000 de euro, iar in perioada imediat urmatoare vor fi gata si treningurile de prezentare, pentru care s-a dat comanda. Sponsorizarea a venit din partea deputatilor PD-L Alin Trasculescu si Razvan Mustea si a consilierului local Daniel Gongu. Marca echipamentului, Hummel, este cunoscuta si "imbraca" si cluburi de fotbal din Romania, precum Petrolul Ploiesti. Culoarea, o nuanta de albastru, respecta traditia clubului focsanean. Tot din sponsorizari de la politicienii portocalii echipa are asigurate vitaminele si medicamentatia pentru efort, a caror pret se ridica la 250 de lei saptaminal. Odata cu noul echipament, Focsaniul si-a prezentat si doi noi jucatori, Olarasu si Tertiu. Cit priveste meciul contra Clujanei, ardelenii pot fi invinsi, deoarece spre deosebire de campioana City"â„¢us Tg. Mures acestia nu compun o formatie extraterestra. Oaspetii de azi au remizat in prima etapa, 3 "" 3, in deplasarea de la Chiajna. Elevii lui Petrache Gurguiatu isi pot adauga azi primele puncte in clasamentul primei divizii, mai ales ca au avut la dispozitie si o pauza competitionala prilejuita de amicalele nationalei cu Brazilia. (Ciprian FANARU)


Programul etapei a 2-a:

CSM Focsani "" Clujana Cluj Napoca

Spicom Sf. Gheorghe "" Concordia Chiajna

ACS Odorheiul Secuiesc "" United Galati

Inter Teliu Brasov "" Univ. Alexandria

City"â„¢us Tg. Mures - KSE Tg. Secuiesc


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.