Sport

Madalina Lupu, invingatoare in Germania

Dan Chiriac
20 mai 2010 580 vizualizări
"M-am simtit ca acasa", a fost prima impresie marturisita de focsaneanca Madalina Lupu dupa intoarcerea din Germania. Acolo, aceasta a cistigat primele meciuri pentru echipa TC Blaw-Weiss Leiman 1964

Sportiva s-a aratat incintata de conditiile gasite in Germania, mai ales ca clubul la care activeaza are acelasi culori ca si CSM Focsani. Sportiva a subliniat atentia cu care a fost intimpinata acolo, iar staff-ul de la TC Leimen i-a folosit imaginea pentru un afis de promovare a activitatii clubului. Echipa feminina de tenis TC BW Leimen 1964, care participa in prima liga a campionatului regiunii Baden-Wurttemberg, a reusit sa invinga TC Dossenheim, dar si pe TK GW Mannheim, in primele doua etape. Urmatoarele etape vor avea loc dupa 20 iunie. Lupu va incerca sa joace din nou in Germania, dar pentru acest lucru va fi nevoita sa faca demersurile necesare pentru aminarea examenelor din sesiunea de vara de la Facultatea din Galati, unde este studenta. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.