Sport

Cine (ne) arbitreaza ?

Dan Chiriac
4 mar 2010 650 vizualizări
Comisia Centrala a Arbitrilor a anuntat brigazile de arbitri pentru etapa din Liga a treia, care se va desfasura vineri, de la orele 15.00, dar si pentru meciurile de futsal si cele de juniori.

In Liga a treia, CSM Focsani se va deplasa la Galati, unde va juca contra echipei Politehnica Galati. Intilnirea va fi condusa de o brigada buzoiana formata din Ionut Stanciu, Liviu Guloiu si Dan Popescu. Observator federal va fi Stefan Munteanu -Bacau. Meciul se va desfasura pe stadionul sintetic "Siderurgistul". O alta partida din acesta runda va fi condusa de o brigada din Vrancea. Alin Samoila, Florin Danciu si Luci Stanila vor arbitra partida dintre Aerostar Bacau si CSM Pascani. Observatorul acestui joc este Nicolae Georgescu - Buzau. FC Panciu va sta in etapa de vineri, dupa ce adversara sa, Scoala de Fotbal Radauti s-a retras din campionat. Pancenii ar putea juca un amical, cu Flacara Urechesti. Dupa ce a facut "praf" partida dintre CSM Focsani si Moldocor Piatra Neamt, pitesteanul Bogdan Sorescu a fost delegat din nou de catre cei de la Federatia Romana de Fotbal. Acesta va conduce intilnirea de futsal dintre Design Brasov si United Galati. Observator la aceasta partida va fi focsaneanul Cristi Rusu. In campionatul national de juniori, CSM Focsani va juca in deplasare cu Politehnica Iasi. Meciurile vor fi consduse de vasluienii Razvan Beldiman, Stefan Patrichi, Ionut Tagirta si Andrei Ghemu. Vrincenii Gica Mihai, Florin Danciu, Luci Stanila si Alin Samoila vor arbitra meciurile dintre CF Braila si CSM Rimnicu Sarat. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.