Sport

Campioana judetului a jucat in teren cu vecinii din fata blocului

Dan Chiriac
25 aug 2009 639 vizualizări
"Am fost nevoit sa iau doi prieteni din fata blocului si sa-i bag in teren la amicalul de la Vulturu. Fundas dreapta a jucat un fost jucator al echipei, care are acum 100 de kilograme , ne-a spus conducatorul echipei

La Vulturu, echipa locala Energia a jucat o partida de pregatire cu FC Dumitresti, formatia care anul trecut a promovat in Liga a treia, dar a cedat ulterior locul celor de la AS Domnesti. Vulturu s-a impus cu 4 - 2 dupa golurile marcate de Necula - 3 si Apostol. Pentru FC Dumitresti a marcat Bodoc de doua ori. Pentru campioana judetului Vrancea in sezonul trecut nu se anunta vremuri prea bune. "Am anuntat ieri autoritatile din Dumitresti ca nu vom continua colaborarea si in sezonul urmator. La amicalul de la Vulturu nu am avut jucatori pe care sa-i introduc pe teren, astfel incit am fost nevoit sa iau doi prieteni din fata blocului si sa-i bag in teren la amicalul de la Vulturu. De asemenea, fundas dreapta a jucat un fost jucator al echipei, care are 38 de ani si 100 de kilograme. In aceste conditii nu putem continua, asa incit ne vom indrepta spre o alta echipa", ne-a spus Iulian Iacob, unul dintre conducatorii echipei FC Dumitresti. Acesta a venit la echipa de pe Valea Rimnicului insotit de jucatorii Nechifor, Panescu si Popa. O alta partida amicala a avut loc duminica. Echipa de fotbal National Golesti, antrenata in prezent de Viorel Paizan, a sustinut prima partida de pregatire in compania echipei de juniori B de la CSM Focsani. Partida i-a apartinut in totalitate formatiei din Golesti, care a aratat ca va fi si in acest an una dintre protagonistele Ligii a patra. National Golesti a marcat cele cinci goluri prin Vasile Gabriel - 3 si Maican - 2. Focsanenii au marcat golul de onoare prin Stoica. Cei doi antrenori au folosit urmatorii jucatori: National Golesti: Desaga "" Alexandrescu, Chetreanu, Enache, Mariutei, Petrisor, Tabac, Dragos Sava, Maican, Lepadatu, G. Vasile. Au mai jucat Popovici, Vlase. Antrenor, Viorel Paizan. CSM 2007 Focsani (juniori): Trifan "" Bratu, Gheba, Neagu, Tilvar "" Preda, Sontu, Tirca, Croitoru "" Temelie, Sontica. Au mai jucat Militaru, Munteanu, Stoica, Negoita, Toader. Antrenor: Daniel Banica. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.