Sport

Urechestiul a cistigat memorialul Bardas si Ciuperca

Dan Chiriac
25 aug 2009 809 vizualizări
Competitia organizata in memoria fostilor fotbalisti Marian Ciuperca si Sandu Bardas a revenit echipei organizatoare u aceasta a trecut cu 3 - 0 de AS Cimpineanca si Dinamo Tataranu

Memorialul "Marian Ciuperca si Sandu Bardas" a strins multa lume, duminica dimineata, atit la cimitir cit si la stadionul din Urechesti. La primele ore ale diminetii, preotul a oficiat o slujba de pomenire la mormintul celor doi fosti fotbalisti de la Flacara Urechesti, care au murit prea repede. Marian Ciuperca a plecat in lumea celor drepti in 1999, dupa ce a suferit de o boala grava, iar Sandu Bardas a murit in 2004, dupa un accident vascular suferit chiar la volan, dupa care a mai trait o saptamina. La pomenire au luat parte primarul Vasile Dantis, dar si rudele celor decedati. Printre acestia s-a aflat si fratele lui Marian Ciuperca, intors de citeva zile din Italia, acolo unde lucreaza in zona Romei. Acesta a si jucat de altfel in partidele de la memorial, primind la final si o diploma din partea Asociatiei Judetene de Fotbal Vrancea, reprezentata de presedintele Stan Gheorghiu. La mormintele celor doi au depus o coroana de flori si reprezentantii echipei AS Cimpineanca, primarul Stefan Paraschiv si Gheorghe Jelea, tatal fostului fotbalist Florin Jelea. La stadion, peste 200 de spectatori au luat loc in tribune pentru a urmari la lucru cele trei formatii participante, Flacara Urechesti, Dinamo Tataranu si AS Cimpineanca. Toate partidele s-au jucat pe durata a doua reprize de 25 de minute. Primul joc le-a opus pe Flacara Urechesti si AS Cimpineanca. Meciul a fost echilibrat pina aproape de finalul primului act, cind dupa o greseala a defensivei oaspetilor, Sorin Nache a deschis scorul. Repriza a doua a apartinut gazdelor care au mai marcat de doua ori, prin Burcacel si Negoita. Al doilea meci al triunghiularului le-a adus fata in fata pe Dinamo Tataranu si AS Cimpineanca. Partida a revenit celor de la Tataranu, dupa un gol marcat in minutul 45 de Sebe. Meciul decisiv pentru stabilirea cistigatoarei le-a opus pe Flacara Urechesti si Dinamo Tataranu. Oaspetii nu aveau decit varianta victoriei, numai ca gazdele au transat meciul din primul sfert de ora cind Sorin Nache - 2 si Negoita au inchis meciul. La final, presedintele AJF Vrancea, Stan Gheorghiu, a oferit mai multe diplome. Au fost premiati portarul celor de la Flacara Urechesti, cel mai tehnic jucator - Silviu Abeaboeru - Flacara Urechesti, cel mai tinar jucator - Serkan - Flacara Urechesti, iar golgeter, Sorin Nache. Serkan este fotbalistul de 11 ani si jumatate care joaca la grupa 1997 de la Stiinta Focsani si a fost adus pentru a se obisnui cu fotbalul pe teren mare de catre antrenorul Gica Canaragiu, cel care pregateste atit clubul Stiinta Focsani cit si echipa din Urechesti. Pentru buna organziare a competitiei, AJF Vrancea i-a premiat si pe primarul Vasile Dantis si pe presedintele celor de la Flacara Urechesti, Didi Bajenaru. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.