Sport

Adrian Voinea a fost la ziua lui Razvan Bucuroiu

Dan Chiriac
4 mar 2009 2238 vizualizări
Fiul regretatului antrenor George Bucuroiu a implinit luni 24 de ani

Razvan Bucuroiu, antrenorul sectiei de tenis de la CS Unirea Focsani, a implinit luni 24 de ani si a sarbatorit alaturi de prieteni. "Am iesit la un suc cu prietenii si am profitat de ocazie pentru a-l invita si pe Adrian Voinea, care a trecut citeva zile pe la Focsani", ne-a spus Razvan Bucuroiu.

Voinea a fost saptamina trecuta si la Sibiu, acolo unde a discutat cu jucatorii echipei Romaniei, care la sfirsitul acestei saptamini vor juca meciul de Cupa Davis cu Rusia. Adrian Voinea a plecat ieri dimineata spre Italia, acolo unde va continua activitatea la Academia de tenis. Voinea este colaborator la Academia lui Castellani din Perugia, unde a lucrat cu un jucator roman, Adrian Ungur, pina in septembrie 2008. In acest moment, Ungur se pregateste cu altcineva. Voinea a povestit ca Academia lui Castellani se va muta in periada urmatoare de la Perugia la Roma. Putini stiu ca Adrian Voinea este un mare amator de golf si ca acesta era foarte suparat pentru un episod petrecut in Italia. Acestuia i-au fost furate crosele de golf, chiar din clubul unde acesta joaca. Adrian Voinea a povestit ca toti i-au spus ca poate cei care l-au lasat fara crose sint chiar conationalii sai! "I-am spus si eu ca poate a fost furat de romani si a a inceput sa rida, pentru ca auzise replica la toti cei din tara carora le povestise episodul", ne-a dezvaluit Razvan Bucuroiu.


Patru arbitri focsaneni la meciul de Cupa Davis


Partida de Cupa Davis dintre Romania si Rusia va incepe vineri, la Sibiu. La aceasta intilnire vor oficia si patru arbitri din Focsani, care au fost prezenti la multe partide de Cupa Davis ale echipei nationale. Razvan Bucuroiu, Bogdan Nicoale, Dan Nicolae si Gabi Nicolae vor fi arbitrii de linie la aceasta partida. Daca pina acum, clubul CS Unirea Focsani avea si copii de mingi la Cupa Davis, de aceasta data acestia nu au mai fost solicitati. In anii urmatori, Focsaniul ar putea sa mai aiba un arbitru de tenis, daca jucatorul Florin Vrabie va absolvi cu brio cursurile nationale de arbitri, care vor avea loc la Bucuresti. Razvan Bucuroiu a acceptat sa dea si un pronostic pentru partida dintre Romania si Rusia: "Desi nu-mi place sa dau pronosticuri negative, cred ca vom pierde, pentru ca valoarea rusilor este incontestabila". (Dan CHIRIAC)


Trei turnee in memoria lui George Bucuroiu


Calendarul competitional cuprinde in acest an trei turnee de tenis, care vor avea loc in Focsani, in memoria antrenorului George Bucuroiu, decedat anul trecut intr-un accident de masina. Primul dintre ele va fi chiar turneul de 10.000 de dolari, Vrancea Trophy, care va aduna la start jucatori din toate colturile lumii. Acesta a ajuns la a sasea editie, primele cinci fiind organizate foarte bine chiar de George Bucuroiu, care va fi inlocuit acum de fiul sau, Razvan. Turneul va debuta in luna iunie. De asemenea, in luna august, va avea loc turneul "George Bucuroiu Fischer", un turneu rezervat copiilor si juniorilor. In luna septembrie, in fiecare an, George Bucuroiu organiza la Focsani campionatele nationale ale seniorilor, la care a venit mereu si jurnalistul Cristian Tudor Popescu. Turneul din acest an ii va purta numele si va avea loc in aceiasi perioada. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.