Sport

Prestatie buna in fata americanilor si grecilor

Dan Chiriac
21 feb 2009 548 vizualizări
CSM Focsani - Poli Iasi 70 - 101 (28-46), in Divizia B de baschet masculin

Misiunea baschetbalistilor juniori de la CSM Focsani se anunta una imposibila in fata unei echipe iesene care are in componenta doi americani si un grec si vrea sa promoveze in prima liga. Cu toate acestea, tinerii jucatori focsaneni s-au mobilizat foarte bine si au facut o partida buna, care a atras aprecierile tuturor. Primul sfert s-a incheiat cu avantajul iesenilor de doar sapte puncte, 23 "" 16. Al doilea sfert a insemnat un recital de aruncari de trei puncte, mai multe de partea iesenilor, care au condus la pauza mare cu 46 -28. Repriza a doua a insemnat si citeva slam-dunk-uri spectaculoase ale americanului Cooper, care a primit insa din partea jucatorilor focsaneni si un "capac" apaludat la scena deschisa. Iesenii au reusit in cele din urma sa depaseasca o suta de puncte, dar evolutia lor nu a multumit conducerea tehnica. "Copiii Focsaniului si-au facut treaba foarte bine, a fost un meci frumos, dar ai mei au jucat slab. Le-am spus inainte de meci ca va fi un joc cu o echipa de juniori si trebuie sa pregatim meciurile viitoare, dar ei s-au relaxat si nu au aratat ca o echipa cu pretentiile noastre de a promova in prima liga", ne-a spus antrenorul Costel Moscalu, de la Iasi. De cealalta parte, tehnicianul focsanean Mircea Petrisor a fost multumit de jocul echipei. "Pentru noi Divizia B este un mod de pregatire pentru juniori , acolo unde vrem in acest an sa obtinem o medalie. Am reusit in acest joc sa dam 70 de puncte unei echipe care vrea sa promoveze si are in componenta un grec si doi americani", a spus Mircea Petrisor. CSM 2007 Focsani a jucat cu Epure, Dinca, Petrisor, Pintilie, Raileanu, Mateiu, Corneanu, Toma si Ponea, in timp ce iesenii au raspuns cu Huludet, Kountouris "" Grecia, Hurjui, Nicolae, Calinescu, Moscalu, Chidiu, Murgoci, Moldovanu, Cooper si Bishop, ultimii doi din SUA. Partida de ieri a fost condusa de un singur arbitru, celalalt, din Bucuresti, uitind ca meciul se va juca vineri si nu simbata. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.