Sport

CSM a renuntat la protest si asteapta banii

Dan Chiriac
19 feb 2009 665 vizualizări
Jucatorii s-au antrenat ieri, dupa ce directorul Marian Radulescu le-a promis ca salariile vor fi platite in cel mai scurt timp posibil u mai multe sectii de la CSM 2007 Focsani au restante salariale de doua luni

Jucatorii echipei de fotbal CSM Focsani au renuntat ieri la prinz la protestul efectuat in ultimele doua zile. Dupa ce marti au refuzat sa se dezbrace la antrenament, ieri, focsanenii nu au jucat partida programata la Galati, cu Politehnica. La orele prinzului, jucatorii au vorbit in vestiar cu directorul clubului, Marian Radulescu, care le-a explicat situatia si le-a cerut sa aiba rabdare. Dupa zece minute de discutii, jucatorii au acceptat noul termen dat de catre conducere, pentru achitarea salariilor. "Nu asta era solutia, pentru ca bugetul nu a fost aprobat, iar eu le explicasem acest lucru. Situatia este la fel si la celelalte sectii ale clubului, nu numai la fotbal. Sint restante salariile pe lunile decembrie si ianuarie, pentru ca luna februarie nu s-a terminat inca. Oricum vom cauta solutii ca in zilele urmatoare sa dam banii la fotbalisti. Nu se pune problema desfiintarii echipei, cred ca totul a fost spus la nervi, dar daca nu va fi buget se poate pune discutia si despre renuntarea la citiva jucatori", a spus Marian Radulescu, directorul CSM 2007 Focsani. Suma totala a contractelor sportivilor din cadrul clubului se ridica la 800 de milioane de lei vechi pe luna. Asta inseamna ca in acest moment restantele totale se ridica la peste 1,6 miliarde de lei vechi. Capitanul echipei, Octavian Bucataru, a acceptat sa vorbeasca despre cele intimplate in ultimele doua zile. "Nu a fost o greva, dar am vrut sa transmitem si noi un mesaj ca mai existam pe pamint. Avem nevoie si noi de bani, avem familii de intretinut, datorii si nu putem fara bani. Directorul ne-a spus ca ni se va spune ceva concret azi", ne-a spus Octavian Bucataru. Antrenorul Damian Bancila a putut sa efectueze antrenamentul de ieri, avindu-i la dispozitie pe toti fotbalistii, mai putin portarul Ivanciu, care este accidentat. "A fost un mesaj al fotbalistilor catre comunitatea locala. Ei stiau ca bugetul nu a fost adoptat, dar au vrut sa traga un semnal. Imi pare rau ca nu am putut juca meciul de la Galati, care s-ar fi desfasurat pe terenul sintetic, acolo unde vom juca si in retur cu Otelul II Galati. Oricum, avem mult de lucrat pina la startul campionatului. Avem probleme in toate compartimentele si mai ales la finalizare. Pentru simbata incercam sa gasim un adversar pentru o partida amicala", ne-a spus tehnicianul Damian Bancila. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.