Sport

Decebal Bacinschi: Desfiintez echipa ca asa vreau eu!

Dan Chiriac
18 feb 2009 1017 vizualizări
Jucatorii echipei CSM Focsani au intrat in greva spontana ieri si spun ca nu vor face deplasarea la jocul de la Galati u primarul Focsaniului nu pare prea interesat de acest lucru si ameninta cu represaliile u Cine nu vrea sa astepte e liber sa plece, nu-l tine nimeni cu forta , a spus si directorul CSM 2007, care pune situatia pe seama neaprobarii bugetului

Jucatorii echipei de fotbal CSM Focsani au intrat ieri dimineata in greva si apun ca nu vor face deplasarea la jocul de azi, care ar fi trebuit sa se desfasoare la Galati, in compania celor de la Politehnica Galati. Ieri, jucatorii l-au anuntat pe antrenorul Damian Bancila ca nu se dezbraca si nu vor efectua antrenamentul dinaintea jocului de la Galati. "Ne-a ajuns cutitut la os, intram in a treia luna de cind nu am luat banii. Avem si noi familii, rate la banci si nu putem trai cu aer. Nu ne-am dezbracat la antrenament, iar azi nu vom face deplasarea la partida de la Galati. La 12.00 ne vom intilni cu antrenorul Bancila la stadion, dar nu ne vom schimba daca nu vom primi banii. Am vorbit in urma cu vreo doua saptamini cu directorul clubului, Marian Radulescu, dar au fost doar promisiuni", ne-au spus jucatori de la echipa de fotbal. Criza caldurii si a apei calde in Focsani l-a obosit se pare pe primarul Decebal Bacinschi, care nu pare prea interesat de ce se intimpla la echipa de fotbal, desi in campania electorala aparea la fiecare meci in tribuna oficiala. "De ce ma sunati pe mine sa ma intrebati de echipa de fotbal, de dimineata toata lumea se intereseaza de caldura... Am purtator de cuvint, sunati-l pe el sau pe directorul clubului. De ce mai platesc director la clubul asta?", ne-a intrebat primarul, uitind ca formatia CSM 2007 Focsani apartine Primariei si Consiliului Local Focsani. "Foarte bine au facut ca au intrat in greva! Nu ma intereseaza ca nu se prezinta la meci, o desfiintez (echipa "" n.r.) ca asa vreau eu si gata! Anul trecut au luat bani mai multi ca la Divizia A!", a comentat in continuare Decebal Bacinschi, care parea a fi depasit de noua problema ivita ieri. Trebuie spus ca un jucator de Divizia A are contractul mediu in jurul sumei de 100.000 de euro pe an, in timp ce toti jucatorii de la CSM Focsani au avut anul trecut contracte totale in valoare de 150.000 de euro/pe an, adica, in medie, aproximativ 6.500-7.000 de euro de jucator. Ramine de vazut ce se va intimpla azi si daca primarul isi va schimba parerea despre o echipa care reprezinta si municipalitatea. Solicitat de Ziarul de Vrancea, directorul clubului CSM 2007 Focsani, Marian Radulescu, si-a exprimat la rindul sau punctul de vedere: "Am discutat saptamina trecuta cu jucatorii si le-am explicat ca nu s-a aprobat inca bugetul si ca aceasta situatie e la mai multe echipe din tara. Voi merge azi sa vorbesc cu jucatorii pe care ii inteleg ca au probleme, dar si ei trebuie sa inteleaga situatia si sa-si aminteasca ca in luna decembrie mi-am tinut promisiunile cu banii. Cine nu vrea sa astepte e liber sa plece, nu-l tine nimeni cu forta", a spus directorul CSM 2007 Focsani, Marian Radulescu, care a fost informat de protestul jucatorilor de tehnicianul Damian Bancila. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.