Sport

Nu si-au facut jocul obisnuit

Dan Chiriac
16 feb 2009 568 vizualizări
CSS Bacau - CSM Focsani 34 - 31 (16 -15), in etapa a doua a turului doi in Divizia A de handbal masculin

Meciul dintre CSS Bacau "" CSM Focsani a inceput cu un moment de reculegere in memoria handbalistului Marian Cozma, ucis in urma cu o saptamina la Veszprem, in Ungaria. Bacauanii au intrat mai bine in joc si au condus la un gol-doua diferenta. La fel s-a intimplat si la sfirsitul primului act, cind tabela de marcaj arata 16 -15 pentru gazde. Din pacate, focsanenii nu au reusit sa revina in repriza a doua, jocul CSM-ului fiind unul destul de slab. La final, CSS Bacau s-a impus la o diferenta de trei goluri, reusind cea de-a doua victorie din acest campionat in fata focsanenilor. "Sint dezamagit de rezultat. Am jucat slab, nu am reusit sa ne facem jocul obisnuit si de aici a venit si rezultatul final", a comentat antrenorul Lucian Tucan. Cum Rom Cri Brasov a invins cu 28 "" 17, in deplasare la Piatra Neamt, brasovenii s-au distantat la doua puncte in fruntea clasamentului. CSM Focsani se afla pe pozitia a doua. Etapa viitoare, CSM Focsani va juca acasa cu formatia LPS Piatra Neamt. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.