Sport

FC Panciu vrea un parcurs mai bun decit in tur

Ziarul de Vrancea
13 ian 2009 923 vizualizări
Si fotbalistii pancenii s-au reunit ieri la stadion pentru primul antrenament din 2009 u antrenorul Ionica Serea a avut la dispozitie 21 de jucatori u noutatile se numesc Petrea, Aldea si Naum, in timp ce Radu si Besa au fost exclusi din lot

Fotbalistii formatiei FC Panciu s-au reunit ieri la stadionul "Orasenesc" pentru primul antrenament din acest an. Tehnicianul Ionica Serea a avut la dispozitie 21 de jucatori pentru primul antrenament din anul 2009. Singurele noutati din lotul pancenilor au fost Stefan Eugen Petrea, fundas central, Ionut Aldea, portar, ambii de 19 ani, si Marian Naum, un mijlocas central de 21 de ani care a evoluat si pentru Rocar Bucuresti. De la reunire au lipsit doi fotbalisti cu destule prezente in primul 11 in turul campionatului, Radu Besa si Radu Teodor. Absenta nemotivata a fost catalogata ca lipsa de profesionalism, motiv pentru care Serea nu a tolerat un astfel de comportament si a luat masura excluderii celor doi din lot. "Dat fiind faptul ca nu s-au prezentat la primul antrenament Radu Besa si Radu Teodor au fost exclusi din lot. Stiau ca pe 12 ne reunim. Nu putem accepta absente de acest gen decit daca cei in cauza au un motiv deosebit si intemeiat, precum un deces in familie sau alt eveniment grav. Ne antrenam la stadion toata saptamina aceasta si cea care urmeaza, pina miercurea viitoare, cind plecam in stagiul montan la Gura Humorului, unde vom pregati returul de campionat", a explicat Ionica Serea, antrenorul principal de la FC Panciu. Se pare ca cei doi fotbalisti au plecat in Italia si au uitat sa anunte conducerea de intirzirea lor. "Nu avem nevoie de indisciplinati!", a tinut sa fie ferm Serea.

Cantonament la Gura Humorului

Faptul ca lotul pancean se va pregati la Gura Humorului a fost confirmat si de directorul sportiv al echipei alb-rosii, Marian Dorobantu. "Suta la suta nu putem spune, dar in proportie de 80-90% cantonamentul de iarna il vom face la Gura Humorului, in judetul Suceava, unde conditiile sint bune", a precizat si Marian Dorobantu, directorul sportiv al clubului pancean. De la primul antrenament al anului n-au lipsit jucatori-cheie ai echipei in turul de campionat incheiat pe pozitia a sasea, precum capitanul Emilian Chivu sau portarul cu interventii de multe ori salvatoare Gabriel Lazar. Pina acum nu s-a reusit transferarea unor jucatori de la defunctele echipe de liga secunda Forex Brasov sau Stiinta Bacau, care ar fi putut intari formatia panceana, dar care nu pot fi adusi fara a li se oferi salarii mari. Nu este exclusa totusi o eventuala surpriza din partea presedintelui Florin Stoica si anume un transfer de ultima ora care cu siguranta nu ar fi refuzat de catre antrenorii formatiei din Panciu. Jucatorii prezenti la reunire au efectuat mai intii ture de incalzire timp de trei sferturi de ora in afara incintei stadionului pentru o inedita reacomodare la efort. Antrenorul Ionica Serea nu i-a prea lasat sa respire pe fotbalisti, i-a impartit in doua echipe si i-a bagat imediat la o miuta pe jumatate de teren. Fost atacant si golgeter la Bacau, in Divizia B, Ionica Serea a intrat la joc alaturi de elevii sai, fiind luat in citeva rinduri in colimator de staff-ul clubului, care i-a taxat cu umor putinele inexactitati tehnice. Chestionat in legatura cu dorintele pentru anul care a inceput, arbitrul de prima liga a avut un raspuns ce denota hotarirea de a face performanta, spunind ca in 2009 vrea "un parcurs ceva mai bun decit in tur". Pentru fotbalistii de la FC Panciu urmeaza o saptamina si jumatate de antrenamente la terenul propriu, dupa care se vor deplasa pentru un stagiu de pregatire montan. (Dan CHIRIAC, Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.