Sport

Jucatorii alearga spre locul doi

Ziarul de Vrancea
13 ian 2009 1467 vizualizări
Fotbalistii de la CSM Focsani au facut ieri primul antrenament u Mirgoce si Burcacel au ramas in afara lotului u Ungurianu este primul nou jucator venit la Focsani u antrenorii spera ca anul acesta sa aduca mai multi spectatori pe stadion

CSM Focsani a spus adio vacantei ieri si s-a reunit la Stadionul "Milcovul". Dupa prinz, 20 de fotbalisti au inceput antrenamentul sub comanda antrenorilor Damian Bancila si Aurel Pastia. Inainte de inceperea alergarii, principalul focsanenilor a discutat cu fiecare jucator in parte. Bancila a decis sa renunte la serviciile a doi dintre jucatori, Alin Mirgoace si Emil Burcacel, care nu vor mai face parte din lotul CSM-ului pentru retur. La prima miscare din acest an au fost prezenti urmatorii jucatori: Ivanciu si Oprea "" portari, Sararu, Moise, Covaci, Bucataru, Toader, Constantinescu, Mindrescu, Nistoroiu, Botezatu, Toma, Craciun, Curteanu, Radu, Sandu, Samoila, Lazar si Lida, ultimii patru fiind juniori. Noutatea lotului este Sorin Ungurianu, un fotbalist de 23 ani, venit de la FCM Birlad, acolo unde a lucrat in urma cu doi ani cu Damian Bancila. De la primul antrenament din acest an au lipsit atacantul Andries, invoit de conducere, si Liviu Dumitriu, care a venit la stadion, dar nu a putut face miscare din cauza unei mai vechi accidentari.

Despre planurile urmatoare ale echipei a vorbit directorul sportiv, Ovidiu Rusu, care asteapta un retur de exceptie pentru CSM. "Pentru retur ne propunem sa cistigam toate meciurile si sa ne clasam cit mai sus in clasament. Daca se poate, ne vom bate pentru locul doi care asigura prezenta la barajul de promovare in liga a doua. Saptamina aceasta ne vom pregati zilnic la stadion, urmind ca apoi sa plecam in cantonament la Cheia. Acolo vom sta noua zile si speram sa avem conditii foarte bune. Oricum vom sti ce ne asteapta pentru ca acolo se afla deja echipa de volei si directorul de la CSM 2007 Focsani, Marian Radulescu. Deocamdata nu am stabilit programul de jocuri de verificare. Abia dupa ce ne vom intoarce din cantonament vom juca amicale. De saptamina viitoare vom cauta adversare pentru aceste jocuri", a spus Ovidiu Rusu. Tehnicianul Damian Bancila a inceput deja procesul de remaniere a lotului, renuntind la doi fotbalisti. "Am o stare de disconfort de fiecare data cind trebuie sa renunt la un jucator. Dar asta e viata si trebuie sa renunt la Mirgoace si Burcacel, iar in locul lor vor fi adusi alti doi jucatori care trebuie sa dea un plus echipei. Deja, la primul antrenament a fost Sorin Ungurianu, un jucator de banda stinga, cu care am colaborat foarte bine cind l-am avut la FCM Birlad. Este un jucator sub contract cu FC Vaslui si va trebui sa ne intelegem cu aceasta echipa, in zilele urmatoare, pentru a-l legitima. Al doilea jucator la care ne gindim este un portar. Oricum, e posibil ca din lot sa mai dispara si alti jucatori", a detaliat Damian Bancila. Tehnicianul a vorbit si de planurile de pregatire, atit la Focsani cit si in cantonamentul de la Cheia. "Vom face antrenamente toata saptamina pentru a ne readapta la efort. In cantonamentul de la Cheia voi lua si mai multi juniori si doi copii, pe care eu ii am in atentie. Ionut Duta, nascut in 1991, si Sorin Sapunaru, nascut in 1993, se vor alatura echipei", a adaugat Bancila. Acesta a facut un apel si catre suporterii focsaneni. "Sper sa vina in numar cit mai mare la stadion, sa nu mai jucam de fiecare data cu tot aceiasi 200 de spectatori", a mai adaugat Bancila. La primul antrenament, fotbalistii au facut incalzirea dupa care au trecut la alergat, cei 20 de jucatori facind ture de teren pe stadionul "Milcovul 2". Pauza de iarna a fost destul de lunga, toti apropiatii echipei venind ieri la reunire. Si citiva suporteri au venit sa vada ce mai este nou la echipa focsaneana. (Dan CHIRIAC, Ciprian FANARU)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.