Sport

Sectia de tir va ramine fara antrenor

Dan Chiriac
10 ian 2009 972 vizualizări
Tehnicianul antreneaza la Focsani de 35 de ani si spune ca Alin Moldoveanu a fost implinirea carierei sale

Unul dintre cei mai buni antrenori pe care ii are Vrancea se gindeste sa renunte la activitate. Adrian Alaci, antrenorul sectiei de tir de la CS Unirea Focsani, si-a depus inca de anul trecut dosarul de pensionare. Antrenorul are 66 de ani si va mai participa alaturi de elevii sai la doua competitii la inceputul acestui an. Adrian Alaci este antrenorul care l-a descoperit pe Alin Moldoveanu, cel mai bun tragator al Vrancei, care in prezent se afla la Dinamo Bucuresti. Acelasi Alaci a reusit sa-l pregateasca pe Moldoveanu pina la Jocurile Olimpice de la Beijing, din 2008, cind focsaneanul s-a clasat pe locul patru, ratind pentru jumatate de punct podiumul. Dupa plecarea lui Moldoveanu la Bucuresti, Alaci a ramas cu alti tragatori de valoare la CS Unirea Focsani, dar virsta l-a determinat sa ceara pensionarea. «Dupa 35 de ani de activitate, era normal sa ma retrag si eu. Am practicat 5 ani tirul si apoi 35 de ani am fost antrenor doar la Focsani. Au trecut multi sportivi prin mina mea, dar Alin Moldoveanu a fost implinirea carierei mele de antrenor. Deocamdata nu avem alt antrenor la sectia de tir, dar la 66 de ani nu pot sa mai continui. Daca ma voi decide sa mai trec pe la poligon, voi lucra doar cu ora pentru a respecta si noua ordonata a Guvernului. Nu am mari sperante ca poligonul de tir va fi modernizat prea curind pentru ca nu cred ca exista banii necesari", a declarat antrenorul Adrian Alaci. Dupa performantele obtinute de tehnician, va fi destul de greu de gasit un inlocuitor pe masura pentru acesta la singurul club departamental din judet. Adiran Alaci a fost declarat multi ani printre cei mai buni antrenori ai judetului, rezultatele obtinute de elevii sai recomandindu-l la fiecare sfirsit de an competitional. (Dan CHIRIAC)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.