Sport

Stanciu îi încantă pe belgieni

Ziarul de Vrancea
26 ian 2017 833 vizualizări
Incă o bijuterie de gol realizată de internaţionalul roman de la Anderlecht * Real Madrid a părăsit “Copa del Rey”

Formaţia Anderlecht Bruxelles a învins în deplasare, cu scorul de 4-2, echipa Westerlo, într-un meci din etapa a XXIII-a a campionatului Belgiei, în care Nicolae Stanciu a înscris un gol şi Alexandru Chipciu a fost autorul unei pase decisive. Cei doi romani au fost titulari la oaspeţi. Stanciu a jucat pană în minutul 81, iar Chipciu a fost integralist. Nicolae Stanciu a marcat în minutul 15 la scorul de 1-1 după ce polonezul Teodorczyk marcase primul gol al bruxellezilor (‘7), iar Strandberg egalase în min. 20. Stanciu a primit o pasă de pe partea dreaptă de la Tielemans şi a plasat mingea cu capul peste portarul van Langendock la colţul opus. În ultimul minut înainte de pauză, Chipciu a pasat pentru golul lui Dendoncker, iar în min. 49, Tielemans a rotunjit scorul la 4-1. M’boussy închizand tabela în min. 60.  Anderlecht se află pe locul doi în clasament, cu 47 de puncte. Lider este FC Bruges, cu 49 de puncte.
* Formaţia Real Madrid a fost eliminată din Cupa Spaniei, după ce a remizat cu echipa Celta Vigo, scor 2-2, în manşa secundă a sferturilor de finală ale competiţiei, disputat la Vigo. Echipa din Vigo a deschis scorul prin autogolul lui Danilo (’44). Cristiano Ronaldo (’62) a egalat şi Real a căutat să preia conducerea pentru a neutraliza avantajul obţinut de Celta în tur. Însă în min. 85, Celta a înscris din nou, prin Waas. Real şi-a înteţit atacurile, Lucas Vazquez a egalat în min. 90, madrilenii au mai avut două ocazii de gol, dar scorul nu s-a modificat.  În tur, la 18 ianuarie, Celta Vigo s-a impus la Madrid cu scorul de 2-1. Din Madrid, s-a calificat Atletico, care după victoria cu 3-0 obţinută în tur, pe “Vicente Calderon” cu 3-0 contra echipei Eibar, au remizat în deplasare, scor 2-2. Golurile madrilenilor au fost marcate de Jimenez (’41) şi Juanfran (’86), în timp ce Enrich (’74) şi Pedro Leon (’81) au marcat pentru Eibar. Marţi s-a calificat în semifinale şi Deportivo Alaves.
* Formaţia Juventus Torino a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa AC Milan, în sferturile de finală ale Cupei Italiei, şi s-a calificat în semifinalele competiţiei. Au marcat Dybala ('10) şi Pjanic ('21) pentru gazde, respectiv Bacca ('53) pentru oaspeţi. Manuel Locatelli de la AC Milan a fost eliminat în minutul 54, după ce a primit al doilea cartonaş galben. Marţi s-a calificat în semifinale Napoli, care a trecut de echipa lui Ciprian Tătăruşanu şi Ianis Hagi, Fiorentina, scor 1-0.
* Echipa Southampton, fără fundaşul Florin Gardoş, s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după ce a învins în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia FC Liverpool, în manşa retur a semifinalelor competiţiei. În tur, Southampton s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 1-0.
* AS Monaco s-a calificat în finala Cupei Ligii Franţei, după ce a învins , pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia AS Nancy, în semifinalele competiţiei. Unicul gol al întalnirii a fost marcat de Falcao, în minutul 45^2. În finala Cupei Ligii Franţei, care se va disputa la 1 aprilie, AS Monaco va întalni formaţia Paris Saint-Germain, care a trecut, cu scorul de 4-1 de echipa Girondins Bordeaux.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.