Sport

Cristescu a semnat cu Dinamo

Ziarul de Vrancea
3 feb 2015 574 vizualizări
Mijlocaşul Marian Cristescu, ultima oară la Astra Giurgiu, a semnat, marţi, un contract cu FC Dinamo valabil pană la 30 iunie 2016, a declarat managerul sportiv al clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare, Ionel Dănciulescu.

“Este jucător de valoare, cu experienţă în Liga I. A caştigat trofee importante în Romania şi sunt convins că se va adapta foarte repede în Ştefan cel Mare pentru a ajuta echipa să-şi îndeplinească obiectivele", a spus Dănciulescu pentru site-ul oficial al clubului. Caştigător al Cupei Romaniei cu Petrolul Ploieşti (2013) şi cu Astra Giurgiu (2014), Marian Cristescu a mai evoluat în cariera sa la echipele FC Braşov, FC Săcele şi Universitatea Cluj.

Oxigen pentru Reghe

Formaţia Al Hilal Riyadh, pregătită de fostul tehnician stelist Laurenţiu Reghecampf, a învins, luni, cu scorul de 3-0, echipa Hottain, din liga a doua, şi s-a calificat în semifinalele Cupei Prinţului Arabiei Saudite. Golurile au fost marcate de Thiago Neves, din penalty, Salman Al Faraj  şi Ali Issa Duba. La Al Hilal, Mihai Pintilii a fost titular şi a fost înlocuit la pauză.  În semifinale, Al Hilal va juca în compania formaţiei Al Khaleej. Partida a fost foarte importantă pentru antrenorul Reghecampf, ameninţat cu demiterea în cazul unui eşec.

De la Malaga pe Mureş

Fundaşul central spaniol Ivan Gonzalez Lopez a semnat un contract cu gruparea ASA Targu Mureş, a anunţat, ieri, echipa ardeleană pe site-ul oficial. Jucătorul în varstă de 26 de ani a evoluat ultima dată în liga secundă germană, la formaţia Erzgebirge Aue. "A fost format de către clubul spaniol Malaga, pentru care a debutat şi în La Liga în noiembrie 2009, într-o partidă cu Real Zaragoza. După 2 ani petrecuţi la Malaga, timp în care a fost în atenţia formaţiilor Real Madrid, Atletico Madrid şi FC Liverpool, Ivan Gonzalez a fost împrumutat la formaţia secundă a celor de la Real, Real Madrid Castilla. în septembrie 2013 s-a transferat în Germania la Aue, formaţie la care a evoluat pană în toamna anului trecut", notează sursa citată. Ivan Gonzalez are 29 de prezenţe în La Liga şi un gol marcat, 29 de jocuri în Segunda Division şi 15 în 2.Bundesliga.

Sorana Cîrstea joacă în ITF

Jucătoarea romană de tenis Sorana Cîrstea a fost desemnată a doua favorită a turneului ITF de la Midland (Michigan), dotat cu premii totale de 100.000 de dolari.  Sorana Cîrstea (24 ani, 97 WTA) va juca în runda inaugurală la simplu cu americanca Jessica Pegula (20 ani), pe care a mai întalnit-o o dată, în 2011, paradoxal, tot în primul tur la Midland, romanca învingand cu 7-6, 6-3. 
Elena Bogdan s-a oprit în turul secund al calificărilor, învinsă de britanica Naomi Cavaday cu 3-6, 1-6,  după ce anterior caştigase cu cu 6-0, 6-1 în faţa americancei Caroline Szabo. Cîrstea este a doua favorită şi la dublu, alături de Eva Hrdinova (Cehia), cele două urmand să joace în primul tur cu americancele Caroline Dolehide/Lauren Embree. Perechea alcătuită din Elena Bogdan şi Nicole Melichar (SUA), cap de serie nr. 3, va juca în prima manşă cu cuplul Bernarda Pera (SUA)/Nicola Slater (Marea Britanie).

Redknapp a demisionat de la QPR

Antrenorul Harry Redknapp şi-a dat demisia, ieri, de la conducerea tehnică a grupării Queens Park Rangers, la mai puţin de 24 de ore după încheierea perioadei de transferuri, în care clubul londonez nu a achiziţionat niciun jucător, informează The Independent. După disputarea a 23 de etape, QPR ocupă penultima poziţie în clasament, a 19-a, cu 19 puncte şi nu a obţinut niciun punct în meciurile din deplasare. Redknapp şi-a înaintat demisia, ieri dimineaţă, ea fiind acceptată de conducerea clubului. De asemenea, în următoarele săptămani, Redknapp va trebui să suporte o intervenţie chirurgicală la un genunchi.

Aguirre a fost demis de la niponi

Selecţionerul Japoniei, Javier Aguirre, a fost demis, responsabilii Federaţiei Japoneze de Fotbal luand această decizie din cauza implicării tehnicianului în presupusa trucare a meciului Real Zaragoza - Levante, din mai 2011. "Am apreciat că trebuie să evităm ca acest caz să ne afecteze calificarea la Cupa Mondială din 2018 astfel că am luat decizia de a încheia contractul cu antrenorul Aguirre", a declarat preşedintele federaţiei japoneze, Kuniya Daini. Parchetul anticorupţie din Madrid îl suspectează pe Aguirre şi alte 40 de persoane că au trucat meciul dintre echipele Real Zaragoza şi Levante, scor 2-1, din mai 2011, în urma căruia formaţia din Zaragoza a evitat retrogradarea în liga a doua. Tehnicianul mexican, care în acea perioadă o antrena pe Real Zaragoza, va fi audiat în această lună, la Valencia.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.