Sport

Roman, bine cunoscut şi bine văzut

Ziarul de Vrancea
17 oct 2014 678 vizualizări
Atat a spus Răzvan Burleanu despre înlocuitorul lui Victor Piţurcă la echipa naţională, care pare a fi deja stabilit

Întors din Muntenegru, unde a participat la tragerea la sorţi pentru CE de minifotbal, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a organizat o conferinţă de presă împreună cu fostul selecţioner Victor Piţurcă. Acesta a fost foarte laconic, exprimandu-şi regretul faţă de plecarea de la naţională (“Pentru mine a fost un regret şi este, să nu credeţi că nu regret plecarea de la naţională, dar în viaţă la momentul potrivit trebuie să iei deciziile care se impun şi eu am luat decizia cea mai bună în ceea ce mă priveşte",) şi mulţumind colaboratorilor şi fanilor echipei naţionale, agentului său, Akram Naser, dar şi “firmei de impresariat a fraţilor Becali care au participat la acest transfer”. Piţurcă a precizat că fotbaliştii s-au comportat fantastic sub conducerea sa. "Vreau să mulţumesc jucătorilor care s-au comportat fantastic. Am obţinut rezultate extraordinare, am format o echipă nouă, un grup foarte unit, am revenit de pe locul 56 în lume pe locul 21, am ajuns la baraj într-o grupă grea şi acum pot spune că echipa naţională după numai trei jocuri şi un program infernal are şanse mari de a se califica la turneul final", a adăugat tehnicianul.
I-a rămas lui Burleanu sarcina dificilă de a răspunde întrebărilor ziariştilor, focusate, bineînţeles pe posibilul succesor al lui Piţurcă. "Ce pot să spun acum este doar că viitorul selecţioner al echipei naţionale va fi un antrenor roman. Pană la finele săptămanii viitoare vom comunica numele noului selecţioner şi vom face prezentarea lui în cadrul unei conferinţe. Cred că îl cunoaştem foarte bine şi îl apreciem toţi. Nu vreau să spun mai multe despre acest lucru acum şi nici să dau vreun nume. Important este să îl aducem pe cel pe care îl dorim şi care ne poate garanta calificarea la Euro-2016", a spus Burleanu, lăsand să se înţeleagă faptul că noul selecţioner a fost deja ales. De la renunţarea lui Victor Piţurcă la conducerea echipei naţionale, în oamenii de fotbal au vehiculat mai multe nume de antrenori care ar putea prelua funcţia de selecţioner, printre aceştia numărandu-se Cosmin Contra, Dan Petrescu, Cosmin Olăroiu, Ladislau Bölöni, Anghel Iordănescu sau Ioan Andone. În presa de ieri s-a vehiculat şi o variantă interimară, numai pentru meciul cu Irlanda de Nord din noiembrie, cu Anghel Iordănescu, ajutat de 1-2 secunzi.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.