Sport

Telenovelă cu happy-end

Ziarul de Vrancea
4 sep 2014 937 vizualizări
Alex Ţigănaşu a revenit la CSMS Iaşi pentru 40.000 de euro * în curs de legitimare sunt Dima şi Coşereanu, foşti jucători la Concordia Chiajna

După înfrangerea de la Cluj, noul antrenor al CSMS Iaşi, a spus că lotul echipei, care a promovat “en fanfare” în Liga I este prea subţire pentru primul eşalon şi se pare că a avut o discuţie pe acest subiect cu preşedintele Florin Prunea, în cadrul căreia a cerut întărirea lotului pentru a se conserva şansele de menţinere în Liga I. Şi cum mai sunt puţine zile pană luni, cand se încheie perioada de mercato intern, oficialul ieşean şi-a suflecat manecile şi a pornit la treabă.
Cea mai importantă pistă deschisă a fost legată de reluarea negocierilor cu Astra Giurgiu pentru readucerea lui Alexandru Ţigănaşu la echipă. Reamintim, pe scurt, cateva aspecte din telenovela Ţigănaşu. în vară, împrumutul fundaşului stanga de la Astra la CSMS a expirat, jucătorul fiind nevoit să se întoarcă la Giurgiu. Pe 18 iunie, Florin Prunea s-a înţeles de principiu cu patronul Astrei, Ioan Niculaie, pentru prelungirea împrumutului lui Alex pe încă un an, astfel încat jucătorul s-a reunit echipei CSMS în cantonamentele de la Cheile Grădiştei şi din Slovenia. Deşi jucătorul a fost prezentat oficial alături de celelalte noutăţi din echipă, mai mult, chiar fiind transferat definitiv de la Astra, Ţigănaşu a trebuit să se întoarcă la Giurgiu, pentru că Niculaie s-a răzgandit între timp şi nu a vrut să mai ratifice tranzacţia. În ultimele zile, cele două cluburi au reluat discuţiile şi ieri seară, Alex Ţigănaşu a fost transferat la CSMS Iaşi, singura diferenţă este că preţul cerut de Astra şi acceptat de CSMS este de 40.000 de euro, în loc de 30.000 cum fusese stabilit iniţial.
De asemenea, în Copou se mai antrenează cu echipa încă doi jucători pasibili de a fi transferaţi: Valentin Dima şi Valentin Coşereanu, ultima oară la Concordia Chiajna. Cei doi au şanse mari de a fi transferaţi pană luni.

Valentin Costin Dima (25 de ani), este fundaş dreapta, dar poate juca şi pe stanga. A debutat ca junior la Juventus Bucureşti, de unde s-a transferat la Concordia Chiajna, unde a debutat în Liga I în 2011. Între 2012 şi 2013 a evoluat sub formă de împrumut la FC Olt (liga a II-a), de unde a revenit la Chiajna. În vară a fost testat de Rapid Bucureşti, fără a rămane în lot.
Valentin Coşereanu (23 de ani), născut la Scorniceşti,  a fost crescut la LPS Piteşti, după care s-a transferat la CS Mioveni, echipă la care a debutat în 2011 în Liga I. În 2013 s-a transferat la Concordia Chiajna, pană în vară, cand i s-a reziliat contractul. În 2012 a îmbrăcat tricoul naţionalei U21 în două jocuri.
Totodată este foarte posibil ca unii jucători care nu au evoluat în startul de sezon sau au dezamăgit să fie disponibilizaţi, cei mai vizaţi fiind Mitic, Bosoi şi Vişa.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.