Sport

Boierii şi restul lumii

Ziarul de Vrancea
27 feb 2014 510 vizualizări
în ultimele două meciuri tur din optimile Ligii Campionilor, Real Madrid a făcut şniţel din nemţii de la Schalke * Chelsea s-a mulţumit cu o remiză la Istanbul.

Schalke 04 – Real Madrid 1-6. Huntelaar (‘90^1) / Benzema (’13, ‘58), Bale (’21, ‘69), Cr. Ronaldo (’53, ‘90).  Realul are, în ultima vreme, amintiri neplăcute din Germania, dar n-a fost cazul la Gelsenkirchen. O combinaţie rapidă între Cristiano Ronaldo şi Garreth Bale, l-a pus în poziţie de gol pe Benzema şi francezul n-a iertat. Germanii au replicat în forţă, dar în poarta Realului a revenit Iker Casillas, care s-a remarcat printr-o paradă de efect în faţa lui Draxler şi imediat, Bale şi-a înscris şi el numele pe tabela marcatorilor. Imediat după pauză, şi-a făcut datoria şi “Balonul de Aur”, Rolando, închizand robinetul speranţelor pentru suporterii de pe arena germană. Apoi, maşina de fotbal din Madrid s-a pus pe spectacol şi golurile au curs garlă.


* Galatasaray – Chelsea 1-1. Chedjou (’65) / Torres (‘9). Neînvinsă de 16 meciuri pe teren propriu, Galatasaray a sperat să biruie şi echipa lui Mourinho. Dar versatul tehnician portughez l-a simţit în formă bună pe Fernando Torres şi “El Niño l-a făcut mat pe portarul Muslera, dintr-o pasă a lui Azpilicueta.  Înmin. 42, Burak Yilmaz a înscris în poarta londoneză, arbitrul a anulat, însă, golul dintr-un motiv mai rar întalnit: pe teren erau două mingi în momentul înscrierii. În repriza secundă, turcii s-au năpustit în atac, apărarea vestită a lui Mourinho a făcut greu faţă, iar Petr Cech a fost învins în urma unei faze fixe. Chelsea s-a arătat mulţumită şi cu rezultatul de egalitate şi nu a mai forţat.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.