Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Pancu: "Dacă nici acum nu ne calificăm..."

Ziarul de Vrancea
27 feb 2014 636 vizualizări
Atacantul echipei Rapid Daniel Pancu a declarat,ieri i, într-o conferinţă de presă, că dacă echipa naţională nu se califică la Euro 2016 atunci singura sa şansă de a mai juca la un turneu final va fi atunci cand va organiza competiţia.

"Nu o să fie aşa de uşor cum zice toată lumea pentru că nici noi nu mai suntem ce am fost odată. Dar şansele Romaniei sunt foarte bune. Dacă nu ne calificăm acum nu ştiu cand am mai putea să o facem. Poate doar dacă vom organiza noi Euro, în 2020. Dacă nici acum nu văd cum să ne mai calificăm altfel, pentru că vom fi tot mai jos, vom fi în urna a treia, a patra şi aşa mai departe şi va fi mult mai greu", a spus Pancu.

Simona dă cu piciorul în minge

Jucătoarea Simona Halep, numărul 7 WTA, va da lovitura de începere a meciului Steaua - Dinamo, programat, sambătă, de la ora 21.00, pe Stadionul Steaua, în cadrul etapei a XXI-a a Ligii I. De asemenea, înainte de începerea partidei, jucătoarea de tenis va primi un tricou personalizat din partea grupării FC Steaua. De asemenea, lovitura de începere a partidei ACS Poli Timişoara -Săgeata Năvodari va fi dată de fosta gimnastă, Simona Amanar, ambasadoarea Campaniei Help25, în cadrul unei acţiuni de susţinere a Programului de depistare precoce a cancerului la san pentru femeile din Regiunea de Vest. Jucătorii echipei ACS Poli vor intra pe teren îmbrăcaţi în tricouri roz, cu însemnele campaniei.

FCU Craiova mai respiră

Tribunalul Braşov a decis, ieri, în procesul în care se judecă falimentul FC Universitatea Craiova, repunerea cauzei pe rol, cu termen intermediar în data de 12 aprilie, avand în vedere că a fost numit un administrator financiar pentru debitoarea FC Universitatea Craiova. Aceasta urmează să fie citată legal pană la noul termen, Tot ieri, instanţa a dat termen pentru data de 30 aprilie, pentru judecarea planului de reorganizare fiscală a societăţii. Niciun reprezentat al FC Universitatea Craiova nu a fost prezent la Braşov.  Principalul creditor al clubului, SC Euro Expo SRL, a cerut falimentul grupării lui Adrian Mititelu, reclamand o datorie de 300.000 de euro, care datează din 1999.

Maşini pentru campioni

Cei 44 de sportivi ruşi medaliaţi la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci în 33 de probe au primit, ierii, cate un automobil Mercedes, cheile fiindu-le înmanate de premierul Dmitri Medvedev. Ceremonia a avut loc la Moscova. "Am fost puţin şocat de maşina pe care am primit-o. ştiam ce model va fi, dar nu îmi venea să cred", a declarat biatlonistul Anton Şipulin, campion olimpic la ştafetă 4x7.5 kilometri. Aceasta este a doua maşină primită de Şipulin de la autorităţile ruse, după cea cu care a fost premiat după bronzul obţinut la Jocurile Olimpice de la Vancouver, în 2010. Sportivii ruşi au obţinut la Soci 33 de medalii: 13 de aur, 11 de argint şi 9 de bronz, încheind competiţia pe primul loc în clasamentul pe naţiuni. Autorităţile ruse le-au promis medaliaţilor olimpici, pe langă maşinile oferite ieri, şi premii în bani: 120.000 pentru medalia de aur, 76.000 pentru argint şi 52.000 pentru bronz.

Ronaldo - la cota 11

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo, care a marcat, miercuri, două goluri în victoria echipei sale, Real Madrid, obţinută, în deplasare, cu scorul de 6-1, în faţa formaţiei Schalke 04, a revenit pe primul loc în clasamentul golgeterilor LC, cu 11 reuşite, "detronandu-l" pe Zlatan Ibrahimovic (PSG), care a rămas cu 9 goluri. Al treilea în topul marcatorilor este Lionel Messi (FC Barcelona) - 7 goluri. Cate şase goluri au Sergio Agüero (Manchester City) şi Robert Lewandowski (Borussia Dortmund); iar cinci goluri au înscris Diego Costa (Atletico Madrid), Negredo (Manchester City) şi Vidal (Juventus). Miercuri s-au încheiat meciurile din manşa întai a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Returul va începe la 11 martie.

A murit Dezsö Novak

Fostul internaţional maghiar Dezsö Novak, dublu campion olimpic, a decedat la varsta de 75 de ani, au anunţat familia sa şi federaţia ungară de fotbal, miercuri seară. Novak a evoluat pe postul de mijlocaş şi a făcut parte între 1959 şi 1968 din naţionala Ungariei, medaliată cu aur la JO din 1964 şi 1968, precum şi cu bronz în 1960. Fostul fotbalist al echipei Ferencvaros a fost golgeterul Campionatului European din 1964, cu două goluri, la egalitate cu compatriotul său, Ferenc Bene şi cu spaniolul Jesus Pereda.  Devenit antrenor la Ferencvaros, el a fost primul tehnician care a calificat un club din Ungaria în faza grupelor Ligii Campionilor, în ediţia 1995/1996.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.