Sport

Maidanul din Craiova

Ziarul de Vrancea
25 feb 2014 433 vizualizări
Fotbaliştii echipei FC Universitatea Craiova refuză să se mai antreneze, acuzand lipsa unor condiţii decente de pregătire, iar suporterii s-au înfuriat cumplit pe patronul Adrian Mititelu, vrand să-i ceară socoteală * gruparea olteană cere FRF amanarea primelor două meciuri din returul Ligii a II-a.

Potrivit Gazeta de Sud, jucătorii echipei FC Universitatea au plecat ieri dimineaţă de la Turnu Severin pentru că nu aveau unde să se pregătească şi pentru că au rămas fără antrenor, Ştefan Nanu, numit săptămana trecută în locul lui Nicolo Napoli, hotărand să preia formaţia Farul Constanţa. Ei s-au întalnit la Catedrala Sf. Dumitru din Craiova cu un grup de suporteri, iar aceştia din urmă au decis să meargă la sediul clubului, pentru a-i cere socoteală lui Adrian Mititelu. Însă finanţatorul nu se afla la sediul clubului, astfel că, după o altercaţie cu gărzile de corp ale lui Mititelu, au intenţionat să plece către locuinţa patronului, păzită de jandarmi. La vederea forţelor de ordine dispuse în zonă, suporterii au intrat în sediul Fan Clubului U Craiova, care se află la o distanţă de aproximativ 100 de metri de casa lui Mititelu, aceştia susţinand că n-au avut niciodată intenţia de a merge la casa patronului grupării, ci la Fan Club. "Nu s-au înregistrat evenimente cu violenţă, efectivele de jandarmi fiind dispuse în zonă pentru a preveni o posibilă stare conflictuală, dar şi pentru a păstra un climat de ordine publică normală", a declarat Ionuţ Ţapu, purtătorul de cuvant al IJJ Dolj. FC Universitatea Craiova a dat publicităţii un comunicat pe site-ul oficial, în care precizează că va cere FRF amanarea primelor meciuri din reuturul Ligii a II-a, care era programat să înceapă în acest week-end.
"Avand în vedere evenimentele de ultimă oră petrecute în viaţa clubului de fotbal Universitatea Craiova şi pentru a putea participa, cu şanse reale, în competiţia fotbalistică a Ligii a II-a, maine, 26 februarie 2014, Universitatea Craiova va întreprinde demersurile legale pentru reprogramarea primelor două etape din Liga a II-a, respectiv meciurile cu FC Olt Slatina şi FC Bihor. Menţionăm că astăzi, Universitatea Craiova a legitimat trei noi jucători, iar joi, 27 februarie, sau vineri, 28 februarie vor sosi la echipă alţi trei jucători", se arată într-un comunicat al grupării craiovene.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.