Sport

Şapte echipe din Focşani joacă la Braşov Indoor Cup

Dan Chiriac
5 feb 2014 603 vizualizări
Formaţiile focşănene vor debuta la întrecerile organizate la Braşov, Săcele şi Tărlungeni, începand de maine

Maine va începe a doua parte a puternicului turneu de fotbal juvenil Braşov Indoor Cup, care a ajuns la a cincea ediţie. În sălile din oraşele limitrofe Braşovului, Săcele şi Tărlungeni, dar şi la Liceul de Informatică din oraşul de sub Tîmpa, şapte echipe vrancene vor intra în competiţie. Dacă săptămana trecută s-a disputat întrecerea pentru jucătorii de 12 ani, în acest final de săptămană au loc întrecerile pentru copiii de 7, 9 şi 11 ani. La U 7, Focşaniul va fi reprezentată de CSM şi trei formaţii de la Prosport: verde, albastru şi roşu. La categoria copiilor de 9 ani, Prosport a înscris două echipe, roşii şi albaştrii. Alături de ei vor evolua şi micuţii fotbalişti de la CSM Focşani. La categoria rezervată copiilor de 11 ani, Viitorul Focşani va încerca să obţină un rezultat la fel de bun, cand a disputat finala întrecerii. La startul acestei ediţii şi-au anunţat intenţia de a participa aproape 168 de echipe din toată ţara. Braşov Inodoor Cup se desfăşoară pe 15 terenuri din Braşov şi din oraşele învecinate, în două week-end-uri din luna februarie – 7-9, 14-16 februarie. Competiţia este organizată de clubul de fotbal Tîmpa Braşov şi Primăria locală. Anul trecut, grupa 2004 de la CSM Focşani şi-a confirmat încă o dată valaorea, reuşind să se claseze pe locul secund la turneul de fotbal Braşov Indoor Cup. Tot în 2013, grupa 2006 de la Prosport Focşani a reuşit la randul său un rezultat meritoriu la turneul braşovean. Formaţia preăgtită de Laurenţiu Muscalu şi Adrian Schineşte a ajuns pană în semifinalele turneului. Viitorul Focşani a ajuns în ultimul act după ce a învins în penultimul act, scor 1-0, pe Benta Braşov. Săptămana viitoare are loc ultima parte a întrecerii pentru copiii de 8 şi repsectiv 10 ani. CSM Focşani, Viitorul Focşani şi Prosport Focşani vor reprezenta judeţul şi la aceste categorii de varstă. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.