Sport

Tenismenii vrinceni, locul trei la nationale

Dan Chiriac
12 oct 2007 495 vizualizări
Juniorii s-au intrecut cu alte 15 echipe din tara u trei tenismeni vor participa la o selectie pentru obtinerea unei burse in Franta sau Spania

Echipa de juniori a CS Unirea Focsani a obtinut medalia de bronz la Campionatele Nationale de Tenis. Turneului final pe echipe de juniori, la care s-au calificat 16 formatii din toata tara, s-a desfasurat la Centrul National de tenis Bucuresti. Echipa de juniori a Clubului Unirea Focsani, avindu-i in componenta pe Cristian Iacob, Teodor Apostu, Adrian Isache, Alexandru Tabarca si Cosmin Pioara a ocupat in final locul al III-lea. "Avind in vedere valoarea individuala a celor ce au compus echipa, tindeam spre a ocupa unul din primele doua locuri, dar datorita unor inexactitati in alcatuirea echipei de dublu, cit si a lipsei de rezerve valoroase, in final ne-am clasat pe un onorant loc trei. Trebuie remarcat in mod deosebit jocul prestat de sportivul Teodor Apostu, care si-a cistigat toate punctele importante, atit la simplu, cit si la dublu alaturi de Cristian Iacob", a precizat profesorul George Bucuroiu. In perioada imediat urmatoare, trei sportivi ai clubului Unirea vor participa la Brasov, la o actiune de selectie organizata de Federatia Romana de Tenis pentru copii pina in 12 ani. In urma acestei campanii se va alege cite un sportiv de perspectiva, din fiecare centru de selectie - Timisoara, Arad, Cluj, Alba, Sibiu, Brasov si Bucuresti- caruia FRT si BRD ii vor acorda o bursa de pregatire la una din academiile internationale din Spania sau Franta. "Cu speranta ocuparii unuia din locurile rivnite de multi sportivi aflati la inceput de cariera, din Focsani vor participa Cristian Cosma, Cosmin Pioara, iar de la Adjud Luana Stanciu", a precizat George Bucuroiu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.