Sport

Se joaca primele meciuri la Memorialul Gheorghe Ola

Dan Chiriac
12 oct 2007 626 vizualizări
Miine, de la orele 8.00, vor avea loc primele partide din cadrul Memorialului "Gheorghe Ola". Competitia este rezervata copiilor sub 12 ani si aduna la start sute de echipe din intrega tara si se va disputa mai intii la nivel judetean, apoi zonal, iar in cele din urma va avea loc si turneul final care va desemna cistigatoarele.

La grupa 1996 s-au inscris in competitie patru echipe: Juventus Focsani (antrenor Viorel Paizan), AS FC Unirea Focsani (Nicolae Petrea), Vointa Sihlea (Valerica Andrei) si CSM Focsani (Orlando Serbanica). La grupa 1997 pe linga cele patru formatii de la 96 vor mai intra in competitie Stiinta Focsani (antrenor Gheorghe Canaragiu) si LPS Focsani (Alin (Samoila). Prima etapa a competitie va fi organizata miine de catre Stiinta Focsani, pe terenul sintetic de la pasarela Odobesti. (Dan CHIRIAC)


Programul meciurilor de simbata:


Grupa 96:


8.00: Juventus - Vointa Sihlea

9.00: AS FC Unirea - CSM Focsani


Grupa 97:


10.00: Vointa Sihlea- LPS Focsani

11.00: Juventus - AS FC Unirea

12.00: CSM Focsani - Stiinta


Brigada galateana la juniori


Partidele dintre CSM Focsani si Gloria Buzau, care vor avea loc duminica, de la orele 12.00 si 14.00, pe stadionul "Milcovul 2" vor fi arbitrate de o brigada galateana, formata din Viorel Cojocaru, Ionut Anghelinei si Viorel Cumpanici. Marius Martis va conduce la centru meciul FC Sacele - FC Botosani. Stan Gheorghiu, presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal, va fi observator federal la partida din Liga a doua dintre Gaz Metan Medias - Poli 2 Timisoara. In Liga a treia, derby-ul dintre Cetatea Suceava - Poli 2 Iasi va fi condus de o brigada vrinceana avindu-l la centru pe Ionica Serea, ajutat la cele doua linii de Danut Dumitriu si Florin Danicu. Rezerva va fi Alin Samoila, care i-a luat locul lui Mihai Gica, cel care a fost delegat initial. (Dan CHIRIAC)


Vulturu SLD Focsani - National Golesti 3 - 2


Aseara s-a desfasurat partida restanta din cadrul primei etape a Ligii a patra. Vulturu SLD Focsani a invins cu scorul de 3 - 2 formatia National Golesti, dupa o partida care s-a animat pe final. Gazdele au marcat de trei ori in prima repriza prin Paun, Gogorita si Tugurlan, iar oapsetii au revenit in actul secund prin dubla lui Maican. Ambele echipe au terminat meciul in zece, dupa ce Toader si Dumitriu au fost eliminati de pe teren dupa ce s-au lovit cu palma peste fata. Vulturu SLD acumuleaza astfel 12 puncte si egaleaza in fruntea clasamentului celelalte echipe cu punctaj maxim, AS Energia Vulturu, FC Dumitresti si Vointa Cirligele. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.