Sport

Victorie la pas

Dan Chiriac
5 oct 2007 557 vizualizări
Elevii antrenorului Lucian Tucan au dominat de la un capat la altul partida disputata in compania echipei secunde a Stiintei Bacau. Partida a avut loc in Sala Polivalenta din Focsani.

CSM Focsani - CSS Bacau 28 - 16, in etapa a treia a Diviziei A la handbal masculin

Dupa insuccesul din etapa de debut, de pe teren propriu cu HC Vaslui, focsanenii s-au revansat astfel in fata propriilor suporteri. Publicul nu a fost foarte numeros la partida de aseara, chiar daca nu s-a mai desfasurat la concurenta cu meciurile echipei de fotbal. Probabil, focsanenii au urmarit la televizor partida din Cupa UEFA dintre Rapid si Nurnberg. (Dan CHIRIAC)


Juniorii mici incep campionatul


Echipa de handbal juniori III a Liceului cu Program Sportiv Focsani va debuta astazi in noua editie de campionat. Handbalistii vor deschide primul turneu de sala la Buzau. Prima intilnire pe care o vor disputa este chiar derby-ul judetean cu Socala nr. 3 Adjud. Cele doua echipe vrincene au ca obiectiv in acest campionat o evolutie cit mai buna. Turneul de la Buzau va avea loc timp de trei zile, de vineri pina duminica, dupa urmatorul program:


Etapa I - vineri

LPS Buzau - LPS Braila

CSS Galati - CSS Tecuci

Sc. nr. 3 Adjud - LPS Focsani


Etapa II - vineri

LPS Braila - LPS Focsani

CSS Tecuci - Sc. nr.3 Adjud

LPS Buzau - CSS Galati


Etapa III - simbata

CSS Galati - LPS Braila

Sc. nr.3 Adjud - LPS Buzau

LPS Focsani - CSS Tecuci


Etapa IV - simbata

LPS Braila - CSS Tecuci

LPS Buzau - LPS Focsani

CSS Galati - Sc. nr.3 Adjud


Etapa V - duminica

Sc. nr.3 Adjud - LPS Braila

LPS Focsani - CSS Galati

CSS Tecuci - LPS Buzau


Turneele urmatoare vor fi organizate dupa acelasi program la Galati, Adjud, Focsani, Tecuci si Braila, primele doua in acest an, iar celalalte doua in 2008. Turneul semifinal va avea loc in perioada 17-20 aprilie 2008, iar cel final in luna mai. (Dan CHIRIAC


LPS Focsani - LPS Iasi, la handbal juniori I


Echipa de handbal juniori I a Liceului cu Prgram Sportiv Focsani va disputa miine partide din runda a doua a campionatului national. Dupa ce au pierdut in prima etapa, la Botosani, focsanenii vor incerca sa obtina primul succes in campionat, la Sala Polivalenta. Adversara echipei LPS Focsani va fi formatia Liceului cu Program Sportiv Iasi. Programul complet al etapei a doua este urmatorul:


LPS Suceava - LPS Vaslui

LPS Focsani - LPS Iasi

CSS Bacau - LPS Botosani

CSS Piatra Neamt - sta. (Dan CHIRIAC)


Fetele joaca la Slobozia


Echipa de junioare III a Liceului cu Program Sportiv Focsani va juca in noua editie de campionat in aceasi serie cu echipele din Buzau, Slobozia, Braila si Galati. Fetele vor debuta astazi cind vor juca cu CSS Braila. Partida se va disputa la Slobozia, in sala Polivalenta. Programul complet al turneului este urmatorul:


Etapa I - vineri


LPS Buzau - CSS Slobozia

LPS Braila - LPS Focsani

CSS Galati - sta


Etapa II - vineri


LPS Focsani - CSS Galati

LPS Buzau - LPS Braila

CSS Slobozia - sta


Etapa III - simbata


LPS Braila - CSS Slobozia

CSS Galati - LPS Buzau

LPS Focsani - sta


Etapa IV - simbata


CSS Slobozia - LPS Focsani

LPS Braila - CSS Galati

LPS Buzau - sta


Etapa V - duminica


CSS Galati - CSS Slobozia

LPS Focsani - LPS Buzau

LPS Braila - sta


Turneele urmatoare vor avea loc la Braila, Galati, Buzau si Focsani, primele doua pina la sfirsitul anului, iar urmatoarele doua in 2008. Turneul semifinal se va desfasura intre 9-13 aprilie, iar cel final in luna iunie. (Dan CHIRIAC)


Pavel, suspendat o etapa


Fotbalistul formatiei CSM Focsani, Livu Pavel, care de cind a venit la Focsani s-a remarcat printr-o indisciplina totala, a fost suspendat pentru o etapa de Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal. Fotbalistul nu va juca in partida de simbata cu Dunarea Galati, dupa ce a fost eliminat in meciul cu CS Otopeni, pentru doua cartonase galbene. De altfel, de cind a venit la Focsani, Pavel a primit patru cartonase galbene in tot atitea partide disputate, avind tot timpul ceva de comentat la adresa arbitrilor. Asa cum a facut-o si in partida amicala de miercuri, cu FC Panciu, cind Pavel a gasit de cuviinta sa se certe fara rost cu arbitrii, in loc sa-si vada de jocul sau slab. Concomitent cu eliminarea din partida cu Otopeniul, Liviu Pavel a fost amendat si cu 400 de lei. Marius Ardeleanu, de la CS Otopeni, a primit aceeasi sanctiune, dupa ce a fost trimis la cabine in jocul cu CSM Focsani. (DAN CHIRIAC


FC Cimpina- FC Sacele va fi aminat


Partida dintre FC Cimpina si FC Sacele, din etapa de simbata a Ligii a doua va fi aminata, dupa ce clubul din Sacele a fost marcat de o tragedie. Presedintele echipei, Ion Sipos, a fost omorit de mai multi adolescenti de etnie rroma. Sipos a incercat sa recupereze o minge pe care tinerii o furase cu o zi inainte, dar a fost lovit cu pumnul in ceafa de unul dintre acestia. Sipos s-a prabusit la pamint si a murit citeva minute mai tirziu, dupa venirea ambulantei. Conducerea clubului din Sacele este in doliu si a cerut Federatiei Romane de Fotbal aminarea partidei de la Cimpina. Politia a demarat o ancheta pentru identificarea autorilor. Desi Federeatia nu a dat o decizie definitiva pina la inchiderea editiei noastre, este greu de crezut ca aceasta poate programa jocul in ziua in care Sipos va fi inmormintat. (Dan CHIRIAC)


Constanteanul Vasile Curt, observator la Galati


Constanteanul Vasile Curt a fost desemnat ca observator federal la meciul din cadrul Ligii a doua dintre Dunarea Galati - CSM Focsani. Partida va fi condusa la centru de Florin Constantin (Ilfov), ajutat de Dan Ilies (Brasov) si George Ffridl (Comanesti). Rezerva va fi Luciliu Zaharia, din Braila. Intilnirea va ave aloc pe stadionul "Dunarea", simbata, de la orele 11.00. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.