Sport

Treziti-va!

Dan Chiriac
11 sep 2007 631 vizualizări
Insuccesul din partida cu FC Botosani naste ingrijorare in rindul conducerii echipei, care incearca sa gaseasca solutii pentru iesirea din aceasta situatie. Pe plan financiar, presedintele Consiliului de Administratie, Dan Dumitru, le-a blocat toate drepturile banesti fotbalistilor pina la obtinerea primei victorii.

Focsanenii trebuie sa cistige puncte in urmatoarele patru etape pentru a li se debloca drepturile banesti

Dumitru spune ca are toate motivele sa faca acest lucru, pentru ca sedintele tinute pina acum nu au dat roade. "Nu le mai tin nici un fel de sedinta. Ii ard acolo unde ii doare mai tare, la bani!", a spus Dan Dumitru. Din pacate, programarea viitoare nu ne avantajeaza foarte mult, CSM-ul avind un program infernal in urmatoarele patru etape, cu o singura partida pe teren propriu, si aceea cu Sportul Studentesc, si trei deplasari, la Petrolul Ploiesti, Dinamo 2 si FC Brasov. Un program ce pare la prima vedere unul imposibil, dar nu este exclus ca focsanenii sa produca surprize acolo unde te astepti mai putin. "Mai bine jucam cu echipele tari in primele etape, parca ne mobilizam altfel. Am intilnit in primele trei etape echipe considerate mai accesibile si nu avem nici un punct", a mai spus Dan Dumitru. Desi numele echipelor intilnite in urmatoarele patru etape par imposibile trebuie sa ne mobilizam si sa nu uitam ca in ultima vreme CSM-ul a jucat mai bine in depalsare. Petrolul este o echipa parasita de suporteri, care se chinuie de patru ani sa promoveze in Liga intii, Sportul Studentesc este "Gasca Nebuna" care poate juca fenomenal, dar si foarte prost, Dinamo

2 nu a aratat nimic in acest start de campionat, cu toate ca a beneficiat de fotbalisti de la prima echipa, in timp ce FC Brasov a aratat destule slabiciuni in cele trei etape de pina acum, Razvan Lucescu avind destul de munca pentru a-i promova pe fotbalistii lui Ioan Nicolae. (Dan CHIRIAC)



Miine la Moreni


Prima ocazie de a obtine puncte se va ivi chiar miine, cind CSM Focsani va juca in deplasare cu Petrolul Ploiesti. Aflata in conflict cu autoritatile locale si neavind acces pe stadionul "Ilie Oana", Petrolul joaca in exil, la Moreni. Cine se asteapta sa vada galeria petrolista la acest meci se inseala, pentru ca "Lupii Galbeni" au abandonat Petrolul si au acum o alta echipa favorita CSM Ploiesti. Cazul Politehnica Timisoara - Zambon se pare ca se va repeta si la Ploiesti. Focsanenii au, din pacate, probleme medicale si pentru partida de miine. Gurguiatu, Toader, Stanciu si Constantinescu au urmarit din tribuna partida cu FC Botosani si au putine sanse sa intre in partida de miine. Partida va fi arbitrata de Dan Burca, din Mangalia, ajutat de Adrian Midisan, din Constanta si Catalin Teodor din Braila. Observator federal este Gheorghe Croitoru (Tr. Severin). (D. C.)


Arbitru-reporter la Ziarul de Bacau


Meciul cu FC Botosani a fost condus la centru de Cristi Sava, bacauanul avind o cariera indelungata atit in presa, cit si in arbitraj. Sava este arbitru de Liga a doua de cinci ani, a batut la portile Ligii I, unde a fost rezerva la mai multe jocuri, dar totodata si-a continuat activitatea de jurnalist. Sava a fost corespondent la Bacau al cotidianului Prosport, pe timpul cind acesta era condus de echipa Ioanitoaia, iar in prezent este reporter sportiv la Ziarul de Bacau. La partida cu FC Botosani pe raportul de joc a fost trecut si juniorul Dima, cel care provine de la echipa de juniori republicani antrenata de Orlando Serbanica. Acesta a fost rezerva juniorului Birsan, deorece, dupa cum se cunoaste, la Liga a doua exista obligativitatea folosirii unui junior. Cum Balaur, titularul postului, era suspendat din cauza arbitrului de casa al Cimpinei, Codrut Nicoara, Birsan a intrat titular, iar Dima a fost rezerva. Din fericire, suspendarea ui Balaur a expirat, iar el va putea juca miine, la Moreni. Interesant este faptul ca Dorin Dogaru a jucat simbata impotriva fostei sale formatii. Antrenorul Leo Grozavu spunea inainte de joc ca Dorin este un jucator foarte bun, dar care nu poate decide de unul singur o partida, plus ca nu a efectuat

pregatirea centralizata cu botosanenii, astfel incit sa cunoasca foarte multe despre echipa. Dogaru a fost unul dintre putinii fotbalisti focsaneni care au jucat ceva simbata si care si-a dorit din plin un alt rezultat decit acel 0 - 1. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.