Sport

Ar fi bun si un egal!

Dan Chiriac
1 sep 2007 660 vizualizări
FCM Cimpina - CSM Focsani, in etapa a doua a Ligii a doua u partida va avea loc astazi, de la orele 11.00, pe stadionul "Poiana"

Dupa esecurile din prima etapa si din Cupa Romaniei, CSM Focsani va incerca astazi sa obtina primul rezultat favorabil in esalonul secund. In acest sens conducerea echipei a produs si primul soc in sinul echipei prin aducerea lui Ionel Augustin, ultimul antrenor al Unirii Focsani, inainte de desfiintarea acestei echipe. Acesta a condus ieri dimineata prima sedinta de pregatire a focsanenilor pe "Milcovul 2". Aparitia tehnicianului in vestiarul echipei a fost o surpriza pentru majoritatea jucatorilor, care au aflat abia ieri dimineata de schimbarile de pe banca tehnica. Odata iesiti la antrenament, jucatorii au aratat o alta atitudine, fiecare parind a avea ceva de demonstrat noului tehnician. Augustin a impartit fotbalistii in doua echipe si a organziat o partida de fotbal in care pasele si golurile erau date succesiv cu mina, capul si piciorul. Apoi, Augustin, asistat de Marian Brutaru si Aurel Pastia, a asezat un 11 probabil pentru meciul de astazi si a explicat pe rind fiecarui fotbalist ce rol trebuie sa aiba in teren. Dupa cele aratate la antrenamentul de ieri se pare ca Augustin va trimite in teren in partida de astazi urmatorul "11": Ivanciu - Feraru, Dogaru, Guguiatu, V. Craciun - Curteanu, Bucataru, Bettiche, Sararu, - Balaur, Riscu. Balaur s-a refacut dupa accidentarea suferita inaintea meciului din cupa cu Delta Tulcea si va juca astazi. Din pacate, alti doi jucatori nu vor putea intra pe teren, Toader si Iurisnitii find accidentati. Pe banca de rezerve vor lua loc si noile achizitii Irinel Ionescu si Florin Pavel, care e posibil sa intre in repriza secunda. Gazdele vin dupa un esec cu 4 - 0 suferit la Chiajna si vor cu orice pret sa cistige azi. Formatia lui Stefan Chitu este cunocuta ca fiind una redutabila pe teren propriu, putine echipe reusind sa cistige aici, poate si din pricina presiunilor existente. De altfel, focsanenii s-au plins in ultimele zile ca la meciul de astazi a fost delegat brasoveanul Codrut Nicoara, cel care in sezonul trecut a arbitrat "dubios" partidele CSM-ului.


Suporterii nu au autocar


Suporterii focsaneni nu vor beneficia de autocar pentru partida de astazi, de la Cimpina. Dan Dumitru, presedintele Consiliului de Administratie a CSM Focsani, a precizat ca acest lucru se datoreaza faptului ca numarul sustinatorilor este foarte mic si ca autobuzul va fi pus la dispozitie doar in momentul in care se vor aduna cel putin 40 de fani. "Pe linga acest lucru, mai exista altul, mai important si pe care suporterii trebuie sa-l inteleaga: pina la venirea domnului primar din concediu avem nelamuriri asupra promisiunilor financiare care ne-au fost facute la inceputul campionatului. Dupa cele spuse in sedinta de Consiliu Local de marti, sintem nevoiti sa facem economii pe toate planurile, sa gestionam asa cum trebuie banii alocati. Vom vedea ce este de facut abia dupa discutiile cu Decebal Bacinschi", a spus Dan


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.