Sport

Steaua vine la Focsani

Dan Chiriac
15 aug 2007 653 vizualizări
Dupa Dinamo, CSM Focsani va disputa in proportie de 80 la suta un meci amical si in compania formatiei Steaua Bucuresti.

Biletele la meciurile CSM-ului se vor vinde in ziua jocului

Singurul impiediment in acest sens este programul foarte incarcat al Stelei, care este angrenata in meciurile de campionat si Liga Campionilor. Cel mai probabil, meciul de la Focsani se va desfasura in luna septembrie, la prima interupere de campionat, cind campioana Steaua urmeaza a veni la Focsani fara jucatorii care vor fi convocati la echipa nationala in vederea meciului cu Belarus. Din cauza faptului ca la meciul cu Dinamo s-au vindut doar 3.000 de bilete, desi in tribune au fost mult mai multi spectatori, conducerea clubului crede ca la acea intilnire mai multe bilete au fost falsificate, dupa ce acestea au fost puse in vinzare cu trei zile inainte de disputarea jocului. Din acest motiv, la meciurile CSM-ului din Liga a doua dar si la jocul cu Steaua biletele de intrare vor fi tiparite si comercializare chiar in ziua partidei pentru a se evita falsurile. In acest sens, casele de bilete de la stadionul "Milcovul" au intrat in reparatii capitale. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.