Sport

200 de scuane pentru meciul cu FCM 2 Bacau

Dan Chiriac
14 iul 2007 606 vizualizări
AS Vulturu a cistigat sezonul trecut al Ligii a patra, dar a pierdut meciul de baraj pentru promovare in Liga a treia, 0 - 2 cu Cetate Tg. Neamt. La mijlocul acestei saptamini, vulturenii si-au adjudecat si faza judeteana a Cupei Romaniei, dupa ce au invins in finala pe Vointa Cirligele, scor 2 - 1.

Astfel, formatia vrinceana continua seria rezultatelor remarcabile obtinute de-a lungul timpului de comuna situata la 20 de kilometri de Focsani. In decursul anilor, vulturenii au batut de numeroase ori la usa fostei Divizii C, unde au si promovat in urma cu trei ani. Baza sportiva de la Vulturu a fost modernizata atunci, aparind vestiarele si gazonul, care la ora actuala este cel mai bun din judet dupa cel de pe "Milcovul". De altfel, baza de la Vulturu a fost aleasa in acest an sa organizeze meciul de baraj pentru promovare in Liga a treia, organizat de AJF Vrancea. Stadionul omologat pentru Liga a treia va fi dotat pina miercurea viitoare si cu 200 de scaune, care vor fi montate pentru a oferi un confort mai mare celor care vor asista la jocurile de acolo. Scunele pot fi vazute prima data la intilnirea din cadrul Cupei Romaniei, ce va opune miercuri, de la orele 17.30, formatiile AS Vulturu si FCM 2 Bacau. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.