Sport

Morişca antrenorilor vajaie la CFR

Ziarul de Vrancea
23 dec 2013 527 vizualizări
Gruparea de pe Gruia şi-a schimbat antrenorul pentru a doua oară în acest sezon: după Rednic a venit Grigoraş, după Grigoraş, vine Miriuţă

Acţionarul grupării CFR Cluj, Arpad Paszkany, a declarat, ieri, că Vasile Miriuţă a fost numit în funcţia de antrenor al echipei pregătite pană acum de Petre Grigoraş, fiind nemulţumit de rezultatele echipei în prima parte a campionatului. "Din păcate nu pot fi mulţumit de echipă, e cea mai slabă jumătate de sezon de cand m-am implicat în fotbal. Nu pot fi mulţumit de anul 2013, dar sperăm că odată cu trecerea în noul an să ajungem la un niel mai ridicat. încercăm să terminăm sezonul cat mai aproape de podium, poate un loc patru. Să vedem dacă vom prinde un loc de Europa sau nu. Noi de regulă cand alegem antrenorii facem un portret robot, apoi încercăm să-l potrivim pe persoanele reale care pot ocupa acea funcţie. Am dorit un antrenor care să fie din generaţia mai tanără, care să aibă foame de rezultate, să aducă un plus echipei. El are drept obiectiv să caştige cat mai multe puncte în acest semiretur şi dacă e posibil locul patru. Cred că antrenorii din noua generaţie sunt mai adaptaţi la noile cerinţe, mai ales dacă vine cu un preparator fizic pregătit în acest sens. Trebuie să fie o reţetă mai bună", a declarat Paszkany, la Dolce Sport.
Oficialul clubului clujean a precizat că s-a despărţit de Grigoraş păstrand relaţia de prietenie cu acesta. Paszkany a adăugat că e posibil ca în viitor Grigoraş să se întoarcă pe banca tehnică a echipei CFR Cluj: "Grigoraş este un om respectabil, rămane un prieten, îmi pare rău că nu am reuşit împreună mai mult. Uşa nu se închide, aşa cum Andone a revenit la CFR, uşa rămane deschisă".
Vasile Miriuţă a antrenat în acest sezon formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ, la conducerea căreia fusese instalat în vară. în varstă de 45 de ani, Miriuţă antrenase înainte de Ceahlăul echipa a doua a grupării germane Energie Cottbus. După 19 etape, CFR Cluj ocupă locul VII în clasamentul Ligii I, cu 28 de puncte. Petre Grigoraş a preluat echipa CFR Cluj în etapa a V-a a Ligii I, cand l-a înlocuit pe Mircea Rednic.
Petre Grigoraş a declarat că singurul lucru pe care şi-l reproşează în perioada cand a pregătit gruparea clujeană este acela că a preluat-o în timpul campionatului. "Nu am semnat nicio reziliere, nu a vorbit nimeni cu mine şi am contract pană în vară. Am făcut şi eu o glumă. Orice antrenor cand îşi face propria analiză consideră că putea face mai mult, că ar fi putut reuşi mai mult. Nu trebuie să regret absolut nimic sau să-mi reproşez anumite lucruri. Ar fi trebuit să mă gandesc mai bine atunci cand am decis să iau o echipă în plin campionat. în rest nu pot să spun că regret multe lucruri. Cu puţină şansă am fi avut mai multe puncte în plus, am fi fost în cărţi. Fuse şi se duse. Chiar dacă nu am fost anunţat oficial, e clar, pentru că am ascultat declaraţiile tuturor. O să văd cand îmi reziliez contractul", a spus Grigoraş, la Dolce Sport.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.