Social

Copilas de 3 ani inecat in Rimna

Raluca Manolache
9 mai 2011 805 vizualizări
Tragedie in sinul unei familii din Gura Calitei. Baietelul de numai trei anisori a murit dupa ce, lasat nesupravegheat, s-a inecat in riul Rimna

Totul s-a intimplat duminica seara cind o femeie din satul Plopu a apelat numarul unic de urgenta 112 si a anuntat ca fiul ei a disparut de acasa. Dupa ce l-a cautat prin curte, femeia si-a dat seama ingrozita ca micutul ar fi putut fi luat de apele riului. Gospodaria femeii este situata linga albia riului, al carui debit a crescut in ultimele zile ca urmare a precipitatiilor. Si vecinii si-au dat seama ca micutul ar fi cazut in apa pentru ca in zona se aflau urmele de la pantofi. La fata locului s-au deplasat aseara atit politistii de la Gugesti, cit si pompierii voluntari din comuna. Acestia au gasit trupul neinsufletit al copilului la numai trei metri in aval de la locul in care a cazut in apa. Baietelul era decedat, iar in incercarea de a iesi la mal isi pierduse pantofii. La fata locului ar fi trebuit sa se deplaseze si un echipaj de cautare- salvare de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta de la Focsani, dar pompierii au fost intorsi din drum. Trupul copilului a fost adus aseara la morga, in Focsani, urmind sa fie mormintat peste citeva zile. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.