Social

De 20 de ani duc cadouri copiilor cu deficiente de la Maicanesti

Raluca Manolache
18 dec 2009 1437 vizualizări
Politistii si jandarmii au intrat ieri in pielea lui Mos Craciun

Mosul a venit ieri cu daruri la Centrul pentru Educatie Incluziva Maicanesti. Ca in fiecare an, politistii si jandarmii au fost ajutoarele lui Mos Craciun si au mers cu daruri la copiii institutionalizati. Oamenii legii au fost intimpinati cu bratele deschise. Copiii au primit dulciuri si imbratisari, nu inainte insa de a pune in scena un program artistic special. Dupa momentul artistic, baietii au primit darurile mult asteptate, mai ales ca pentru unii dintre ei, cadourile primite vor fi si singurele."Si in acest an, lPJ Vrancea, impreuna cu cei ai Inspectoratului Judetean de Jandarmi, au continuat traditia instituita in urma cu 20 de ani, si anume aceea de a oferi cadouri copiilor de la Scoala Speciala Maicanesti. Aceasta Scoala Speciala se afla sub patronatul IPJ inca din anul 1990, iar in fiecare an, atit de Craciun cit si cu prilejul altor sarbatori, incercam sa aducem un strop de fericire pe chipurile si in inimile acestor copii carora soarta le-a fost potrivnica. Prin prezenta noastra in mijlocul lor am dorit sa le aratam ca nu sint singuri si ca nu au fost uitati de Mosu"â„¢ nici in acest an. Prin contributia benevola a politistilor si jandarmilor au fost achizitionate daruri in valoare de 2.500 lei, ce au constat in dulciuri, fructe si articole de imbracaminte", a precizat subinspectorul Catalina Olteanu, purtatorul de cuvint al Politiei. Unii copii vor trebui sa petreaca sarbatorile de iarna la Centru deoarece provin din familii dezorganizate sau sint orfani. Majoritatea au fost institutionalizati pentru ca prezinta diferite deficiente de intelect, au tulburari de comportament sau limbaj. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.