Social

Rezerve medicale de tip VIP la Spitalul Adjud

Raluca Manolache
13 apr 2009 1038 vizualizări
Bolnavii pot sta in sase rezerve cu un confort sporit, desigur contracost u angajatii Vrancart SA, care au sponsorizat amenajarea, nu vor da nici un ban in plus daca vor ocupa aceste saloane

Adjudenii cu dare de mina care ajung pe patul de spital pot solicita sa ocupe saloanele speciale care functioneaza in regim privat. Moda rezervelor de lux a prins si la Spitalul Municipial Adjud, unde au fost dotate cu utilitati de ultima generatie sase saloane, in cele mai solicitate sectii: interne, ortopedie si chirurgie. Conducerea unitatii a dorit prin aceste rezerve sa le ofere suferinzilor atit intimitate cit si un confort sporit. De altfel, toate lucrarile au fost realizate cu ajutorul unor sponsori locali, printre care se afla si cel mai mare producator de hirtie igienica din tara, Vrancart SA Adjud. "In spital s-au amenajat sase rezerve cu un confort sporit. Prin eforturi manageriale am reusit convingerea unor sponsori locali pentru amenajarea acestor saloane", a declarat dr. Claudiu Zara, managerul Spitalului. In aceste rezerve, bolnavii vor gasi televizor, frigider, toaleta individuala, dulap pentru obiectele personale si aer conditionat. Doritorii care vor insa sa stea intr-o rezerva trebuie sa cotizeze cu cite 20 de lei pe zi. Taxa nu este valabila insa pentru angajatii Vrancart, in caz ca au nevoie de internare. Nu numai cei cu dare de mina pot beneficia de conditii mai bune. Si ceilalti pacienti stau in saloane ce le ofera conditii mai mult decit decente, in unele dintre acestea existind chiar televizoare. Acest lucru se datoreaza aceleiasi firme Vrancart care a donat bani pentru renovare, gratie unui proiect de implicare sociala. Drept multumire, pe usile saloanelor care ofera conditii imbunatatite exista un mesaj de multumire transmis societatii. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.