Politică

VIDEO!!!Costică Neaţă despre primarii agăţaţi de PNL: “nu aveam soluţii pentru ei acum”

Lucian Balarie
27 iun 2013 1388 vizualizări
Preşedintele interimar al portocaliilor este de părere că edilii Nistor Bratosin şi Nicu Popescu, de la Urecheşti şi Năruja, “sunt nemulţumiţi că au ajuns primari într-o perioadă tristă, cand suntem în opoziţie”

Şeful interimar de la PDL Vrancea, Costică Neaţă, susţine că USL face presiuni puternice asupra gospodarilor democrat liberali pentru a-i forţa să schimbe taberele politice. “Este de neimaginat cum poţi racola un primar cu arierate de 10 miliarde lei şi să aibă două variante: să închidă primăria, aşa cum primarul Popescu a fost blocat în activitatea lui, sau să sară parleazul, să treacă în curtea altora. La Urecheşti, primarul are un drum pe care l-a reparat, din proprie iniţiativă, punand moloz, deşi este al Consiliului Judeţean Vrancea. Ei sunt nemulţumiţi că au ajuns edili într-o perioadă tristă, cand suntem în opoziţie. Eu le-am spus să ia exemplu de la primarul Vlad (n.r. Petruş, de la Poiana Cristei), care a plecat de la noi cu o săptămană înainte de campania electorală şi n-a primit nimic de la PSD. Sau de la cel de la Suraia”, a spus, în cadrul unei conferinţe de presă, Costică Neaţă. Acesta a recunoscut că din Opoziţie nu avea cum să îşi ajute prea mult primarii din judeţ. Totuşi, Neaţă pare a uita că şi PDL a încercat aceeaşi tactică de agăţare în special a primarilor liberali în guvernarea Boc, cand gospodarii de la Broşteni, Jariştea, Mera, Reghiu sau Răcoasa participau la evenimente portocalii, deşi ei erau aleşi de la PNL sau PSD. Pană la urmă, aceştia nici nu au mai venit la PDL să candideze, pentru că a căzut Guvernul Ungureanu. “I-am propus domnului primar Bratosn să vin pe drumul plin de gropi, să-mi iau scăunelul, şi să facem conferinţă de presă acolo. N-a vrut. La Năruja, şi acolo este un primar nou, iar eu pe probleme de dezvoltare rurală chiar ştiu ce se face. Am făcut adrese la Consiliul Judeţean în care am semnalat ce se întamplă la Năruja şi n-am primit niciun răspuns. Nu aveam eu cum să le rezolv problemele decat să ieşim şi să acuzăm. Nu aveam soluţii acum”, a completat Costică Neaţă. Acesta a precizat că organizaţiile comunale ale PDL nu vor fi afectate de pendulările primarilor între PDL şi PNL, dar că vor sprijini proiectele primarilor, dacă sunt în interesul comunităţilor. (Iulia CREŢU)

“Organizaţia de tineret a PDL există”

Noul preşedinte al OTPDL Vrancea, Ionuţ Filimon, a susţinut, la întalnirea cu presa de ieri, că vrea o “consolidare” a organizaţiei de juniori, afirmand că în curand va prezenta echipa cu care va lucra la municipiu. Filimon a evitat să dezvăluie din proiectele viitoare ale OTPDL şi a vrut numai să transmită că, în ciuda lipsei tinerilor portocalii din prim planul politicii, “organizaţia de tineret a PDL există, vă voi demonstra acest lucru”, după cum s-a pronunţat acesta. Ionuţ Filimon l-a înlocuit pe Bogdan Nechita la carma kinderilor democrat liberali.
 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.