Educație

Info-educaţie: “Săptămana prevenirii criminalităţii” la Păuneşti

Ziarul de Vrancea
28 sep 2012 1748 vizualizări
Şcoala Păuneşti a găzduit zilele acestea acţiunea cu tema „siguranţa rutieră” din cadrul „Săptămanii prevenirii criminalităţii”, desfăşurată în colaborare cu Postul de Poliţie.

La acţiune au participat elevii claselor V-VIII, coordonaţi de profesorul Ciprian Petrovici, care au avut o discuţie despre regulile de circulaţie cu agentul Aurelian Sava. Conducerea şcolii a decis ca astfel de acţiuni să se repete. (M. V.)

Seară muzicală la mall

După ce săptămana aceasta ne-a încălzit sufletele cu o seară de lectură şi ne-a clătit ochii cu operele micilor artişti de la Cercul de Desen al Palatului Copiilor, Promenada Mall ne invită astăzi, de la ora 17,00, la un concert de muzică instrumentală susţinut de micii artişti Mario Aldea, Tudor Ştefan, Traian Roscanu şi Mircea Ciobotaru de la Palatul CopiilorEvenimentul este organizat în cadrul Caravanei BookLand, targul de carte, muzică, film şi jocuri, aflat la a doua ediţie. (M. V.)


Ziua internaţională a Limbilor la Colegiul Economic


În cadrul proiectului judeţean “Importanţa limbilor în context European”, Colegiul Economic “Mihail Kogălniceanu” a organizat, prin catedrele de limbi străine şi limba şi literatura romană, o serie de activităţi în cadrul cărora s-a marcat Ziua Internaţională a Limbilor, serbată pe 26 septembrie. Manifestările s-au derulat pe parcursul a trei zile prin implicarea elevilor în diverse activităţi pe tema multilingvismului. (M. V.)


Spectacol de Ziua Persoanelor Varstnice


Direcţia Generală de Asistenţă Socială pentru Protecţia Copilului Vrancea îi va serba luni, 1 octombrie, pe varstnicii din cadrul Centrului Rezidenţial pentru persoane varstnice Odobeşti. Evenimentele vor fi organizate în contextul în care luni se marchează Ziua Internaţională a Persoanelor Varstnice. Cu această ocazie, persoanele beneficiare ale serviciilor sociale vor prezenta un program artistic. (R. M.)


Lecţii la zebră


În cadrul Săptămanii Prevenirii Criminalităţii, poliţiştii şi-au concentrat atenţia asupra minorilor care pot fi victime ale accidentelor de circulaţie. Astfel, poliţiştii au mers în şcoli şi grădiniţe pentru discuţii cu micii pietoni. Ieri au fost vizitaţi cei de la Grădiniţa nr 13, care au fost duşi inclusiv la o zebră, unde au aflat cum se traversează regulamentar. O altă categorie vizată au fost taximetriştii, care au fost rugaţi să respecte Codul Rutier, dar şi să fie atenţi la comportamentul suspect al unor clienţi care i-ar putea agresa sau care i-ar putea face complici la unele infracţiuni. (D. C.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
bbb, acum 4235 zile, 14 ore, 10 minute, 55 secunde
Ce sexy e politista din dreapta
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.