Educație

VIDEO!!! Advertorial !!! O nouă provocare a calităţii pe piaţa anvelopelor din Vrancea

Gabriel Sava
14 sep 2012 7637 vizualizări
Primul centru Premio a fost inaugurat ieri oficial la Focşani.Acesta este primul magazin service cu franciză de la Goodyear din Vrancea.Firma Total Service 2001 a ridicat întregul obiectiv de la zero, pe baza standardelor de calitate impuse de producătorul de anvelope

Compania Goodyear Dunlop Tires România, împreună cu partenerul său francizat S.C. Total Service 2001 S.R.L din Focşani au fost ieri gazdele selecte ale inaugurării primului magazin service cu franciză de la Goodyear din Vrancea. “Conceptul Premio a luat fiinţă în Romania în 2009 iar astăzi putem spune deja că este o poveste de succes. În cea de-a 26-a inaugurare oferim de astăzi (n.r.- de ieri) clienţilor şi partenerilor noştri din judeţul Vrancea, prin asocierea cu SC Total Sevice 2001 şi cu domnul Cătălin Dima, nivelul cel mai înalt de servicii pentru clienţii noştri”, a declarat Cristian Roşioru, retail manager pentru Romania şi Bulgaria al Goodyear Dunlop Tires România. Situat pe Calea Munteniei km 181A300 (Șoseaua de Centură) Focşani, PREMIO Total Service 2001 dispune de o suprafaţă totală de 1.650 mp din care 500 mp sunt alocaţi depozitului de anvelope, 300 mp sunt alocaţi service-ului de roţi şi 40 mp recepţiei. Noul centru Premio a fost ridicat de la zero, respectând integral normele şi specificaţiile de calitate europene impuse de franciză. Activităţile specifice de service-are se desfăşoară în 4 rampe de lucru. Dintre acestea, 3 rampe sunt destinate activităţilor de vulcanizare, echilibrare roţi şi geometrie, cea de-a patra urmând să fie echipată şi cu elevator şi să intre intregral în funcţiune începând cu sfârşitul lunii septembrie. “Total Service 2001 este o companie locală specializată exclusiv în vânzarea şi service-ul de roţi. Echipa noastră de specialişti ştie că anvelopele trebuie să se potrivească la diverse sisteme de suspensie, să răspundă precis la comenzile direcţiei şi în acelaşi timp să fie silenţioase şi durabile. Pe lângă stabilirea unor noi standarde privind manevrabilitatea şi confortul şofatului, anvelopele oferă şoferilor siguranţă sporită graţie tehnologiei muchiilor tăioase. Acestea asigură un transfer optim al puterii motorului, în orice fel de  condiţii în trafic. Oferă precizie maximă a direcţiei şi un contact perfect între anvelopă şi drum. Experienţa noastră în acest domeniu, parteneriatele strânse cu companii precum Goodyear şi orientarea permanentă către cerinţele pieţei ne-au dat posibilitatea să scoatem tot ce e mai bun din anvelope”, a adăugat  la rândul său Cătălin Dima, Administrator al Total Service 2001 SRL. (Gabriel SAVA)

Echipa managerială promite servicii de cea mai înaltă calitate pe acest segment

Magazinul-service cu franciză de la Goodyear este primul de acest fel din Vrancea



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
lars, acum 4247 zile, 16 ore, 40 minute, 36 secunde
MULT SUCCES SI PRETURI BUNE!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.