Educație

“Un zambet durează doar o clipă, dar amintirea lui o veşnicie”

Ziarul de Vrancea
19 dec 2013 871 vizualizări
Elevi ai Colegiului Tehnic “Edmond Nicolau”, Liceul Pedagogic şi studenţi au mers ieri încărcaţi cu daruri la Centrul Familial “Foster Home” Păuneşti, unde au fost aşteptaţi cu colinde de către cei 17 copii instituţionalizaţi.

“Au fost momente de sărbătoare a sufletului, după ce a fost vizionat un film al excursiei din vară, au cantat colinde pe grupuri şi apoi toţi copiii, am împărţit cadouri, am cantat din nou. Cred că ne-am depăşit obiectivul, de a smulge un zambet, am văzut copii fericiti, atat din randul copiilor de la Păuneşti cat şi din randul voluntarilor, şi cu toată sinceritatea o mare bucurie am simţit-o şi noi, cadrele didactice”, ne-a transmis inspectorul Mihail Fasan, fost consilier educativ al Colegiului “Edmond Nicolau”. Acţiunea de ieri a făcut parte dintr-un parteneriat realizat între Colegiul Tehnic “Edmond Nicolau” şi Centrul Familial „Foster Home” Păuneşti, care a inclus o varietate largă de activităţi creative, imaginative şi expresive folosite drept adevărate “vehicule” în vederea integrării sociale, fiind în acelaşi timp educative şi plăcute, potrivit documentului parafat între cele două părţi încă din anul  2007. Şi în acest an şcolar Grupul de iniţiativă „Nu Eşti Singur” de la Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau” şi-a propus continuarea  parteneriatului, după această acţiune urmand să se desfăşoare alta în aprilie 2014, cu ocazia sărbătorilor pascale, iar alta în luna iunie cu ocazia zilelelor liceului, respectiv o excursie la Buşteni. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.