Caterincă Mioritică

Oprişanţ vrea să facă din Prefectura salamandră un “site arhitectonic”

Ziarul de Vrancea
7 sep 2012 933 vizualizări
Probabil că site-ul cu pricina se va numi prefecturamea.mop

Marry Jan se dă iar în stambă în ziarul lui drag. Cu toate că lucrările la prefectura veche stagnează de cand hău, sporadic Scanteia de Vrancea ne spune că Prefectura este tot mai aproape de rerererereinaugurarea care va tot fi amanată pană în următoarea campanie electorală. Vrand să dea dovadă că are un bagaj de cunoştinţe vast şi că se pricepe şi la arhitectură şi la IT, Marry Jean a declarat că prefectura este un… site arhitectonic. „Sper ca, în curând, să le facem o bucurie cetăţenilor judeţului Vrancea şi anume aceea de a revedea finalizată această clădire, acest site arhitectonic”, a cuvantat măreţul. Credeţi că inepţiile debitate se opresc aici? Nicidecum, Oprişanţ poate mult mai mult. “Facem aceste lucrări pentru cel puţin 200 de ani şi de aceea totul trebuie să fie de foarte bună calitate”, a mai punctat baronetele. Este limpede că acesta îşi ia de proşti susţinătorii cand face astfel de afirmaţii bombastice, ţinand cont de faptul că toate lucrările prin care şi-a băgat “vastul în Caraiman” au început să se descompună, la doar caţiva ani de la inaugurare. Plus că peste 200 de ani, niciunul dintre noi nu va mai fi prin zonă să vadă dacă promisiunea lui Oprişanţ este sau nu valabilă. Tot întai-emiţătorul a mai zis că atunci cand edificiul va fi inaugurat, fiecare sală să poarte un nume al unei personalităţi. Ca să îi scutim pe consilierii săi de cercetări asidue, le sugerăm noi cateva nume care au făcut ceva pentru Focşani. Simion Dobrovici, Mircea Diaconu, Eugenia Grădişteanu, madam Şerban, Niculina Moraru şi de ce nu, Didi Bacinschi-Primărie, personaj care se confundă cu instituţia pe care o conduce de cand era bunica fată mare.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.