Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
21 mai 2011 678 vizualizări
Nini a gasit solutia iradiata a sustinerii bioenergetice

Pedelistii lupta cu flacara violeta impotriva masinariei pesediste, dar nici liberalii nu sint chiar in funduletul gol. Acestia cauta metode bioenergetice alternative pentru a nu scadea in sondaje si pentru ca omul floare sa nu-si piarda din carisma si political-apeal. La Vrancea, Ninel Sapunarhu se hidrateaza cu apa 3,14, descintata de producatori cum ca ar fi "apa campionilor". Incintat de ceea ce scrie pe eticheta, politicianul nostru uslas nu a mai citit precizarea importanta din josul acesteia. Apa este "filtrata si prelucrata cu sistemul Life Energy (made in Japan)". Valei"¦. facut in Japonia? Pai cum, Ninel se iradiaza singur? Apa Fukushima nu credem ca este benefica pentru cistigarea campaniei, asta chiar daca japonezii au reusit sa depaseasca momentul tragic al tsunamiului. Si nici nu vrem sa ne gindim cum arata un Ninel mutant dupa ce a baut apa contaminata.


"Grozavenia" discursului unui imPrefect


La zilele de sarbatoare ale Europei cind Romanica a sarbatorit si ziua Independentei, pe plaiurile vrincene discursurile oficialitatilor s-au revarsat asupra asistentei. Fluviile de cuvinte care s-au scurs au inundat scarita si ciocanelul auditorilor, iar unora li s-a facut pielea de gaina cind au auzit ce bestii au fost turcii si cum ne-am zbatut noi, romanasii, sa scapam din jugul lor. Despre "grozavenia" acelui razboi a vorbit si Nelutu Breloc in discursul sau intrerupt in momentul pronuntarii cuvintului fatidic "grozavenii". Practic, nici prefectului parca nu i-a venit sa creada ce aude si a improvizat in continuare o parte din discurs pentru a nu speria audienta.


Un om un vot, un pom, un meleon


Se zvoneste ca la Tulnici catindatii au pe linga doctrine diferite si oferte diferite de campanie. Astfel, daca posesorii portocalei mecanice pun la bataie pentru fiecare vot favorabil Tralalinului montan cite un copac din padurile seculare ale Vrancei, mai practici, cocorii rosii ai omului cu valva la cap ofera cite un meleon de lei vechi celor care vor sa voteze cu Butur(ug)e. Daca votantii aduc si fameliile atunci tariful se dubleaza. Si pentru ca tulnicenii s-ar lasa greu, cica in ultimele zile tarifele au sarit in aer, ajungindu-se la bursa voturilor la sume de genul 3-4 meleoane. Las"â"¢ ca-i bine, au burtosii toporatori de unde sa dea.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.