Caterincă Mioritică

Profii lipesc guma pe sub bancile lui Bosta

Ziarul de Vrancea
3 oct 2009 1208 vizualizări
Va mai aduceti aminte de profa antipatica de mate si de diriga tifnoasa care urlau din toti bojocii cind va vedeau molfaind ciunga?

Speriati ca poate va scoate la matrici si va arde un 2 pentru impertinenta, scoteati guma modelata in bilute lipicioase si o montati artistic sub banca, linga colectia de capodopere intarite de la orele de curs precedente. La final de an, normal, femeia de serviciu avea de munca la recuperat broscute testoase, garga ori serpisori gituiti de dintii din fata intr-o scirboasa, dar elaborata munca de creatie, care facea dovada sublimului talent al generatiilor de elevi Turbo sau Orbit. Ei, in caz ca va intrebati ce fac profesorii cu respiratie obosita la sedintele cu directorii inainte sa le vina rindul la prezentarea raportului in fata "generalului", puteti ghici! Incearca sa bata recordul la gume lipite pe sub masute tocmai in casa scoalelor, Inspectoratul lui Bosta. Iac! Domnilor profesori, in caz ca nu stiati, pentru respiratia urit mirositoare si conservarea bunelor maniere pe care va laudati ca le aveti, se pot SUGE bombonele. Elevii MESTECA guma pentru ca ii stresati! Pentru a descoperi huliganii care au stricat mobilierul casei scolilor, generalul a promis teste AND pentru a identifica molfaitorii!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.