Puls

Doar o barfă să-ţi mai spun!

Ziarul de Vrancea
8 mar 2013 1829 vizualizări
Moprişan a contabilizat viruşii din atmosferă

Revenirea “domnului preşedinte” printre vrancenii la curtea cărora, umil, acesta serveşte, a coincis cu o declaraţie surprinzătoare din partea baronului, ceea ce l-ar putea califica pentru o emisiune “Ce se întamplă doctore”. Preocupat de sănătatea cetăţenilor Vrancei, şeful de la Cejex a spus, în cadrul şedinţei lunii martie, că prin aer zboară nestingheriţi nu mai puţin de 280 de viruşi de gripă şi ar fi bine să ne păzim, ca nu cumva să dăm ortu’ popii. Nu de alta, dar dacă am crăpa, ar fi mai puţini vranceni pe care Moprişan să-i slujească. Şi pentru a vă face o idee cam ce făceau invitaţii în momentul în care baronul atenţiona să ne vaccinăm, să luăm un paracetamol şi să nu renunţăm, încă, la fular, vă spunem că primarele de la Panciu, Johnnel Petre, trăgea un pui de somn în confortabilul scaun moale de la Cejex. Cam atat i-a păsat pănceanului de sfaturile medicale ale presidentului. Te pomeneşti că din cauza celor 280 de viruşi n-a mai dat Moprişan pe la Vrancea în iarna asta şi a ales nişte dormitoare mai calde de pe la Bucale. Ce să facem dacă parcările de la Capitală sunt mai… ofertante decat cele de la Focsangels.

Bună dimiNeaţă minte dis-de-dimineaţă

Pedelaşii lui bună dimiNeaţă sunt băgaţi la electroşocuri. Asta ca să priceapă că la carma partidului nu poate fi decat unul, buldogul, iar Nuţi blondi şi Monica de la justiţie nu fac altceva decat să se joace de-a preşedinţia peste livada cu portocale. După ce în cadrul unei conferinţe de presă a spus el singur cu guriţa lui că Nicu Frichinoase, după ce a fost mătrăşit de la şefia PDL Focsangeles, nu va participa nici la Convenţia de la Bucale, iacă bună dimiNeaţă se suceşte, că el n-a zis aşa ceva niciodată, deşi dovada există pe bandă! După ce a fost tras puţintel de urechi, agricultorul şef, preşedinte în concediu medical, a scăldat-o şi a întors-o, tipic pentru un politician. Se pare că acum Nicu Frichinoase ar fi pe lista cu delegaţii pentru Convenţie. Însă pană pe 23 martie mai e mult şi se mai pot întampla multe. De exemplu, microbuzul în care să fie îmbarcaţi pedelaşii de la oraş să nu aibă destule locuri sau lui Frichinoase să i se spună altă oră de plecare şi să fie lăsat acasă. Facem noi scenarii, pentru că aşa ceva nu se va întampla la cel mai serios partid din Vrancea.

Ce mai face Tralalin?

Omul care făcea trafic prin presă, Tralalin (pentru cei care l-au uitat reamintim că fuse deputat de Amărăşeşti, pană călcă pe bec şi avu probleme cu DNA-ul), se pare că a revenit la vechile lui pasiuni. Una dintre ele, evident politica, acolo unde nu ezită să-şi mai bage codiţa, că doar are numere de telefon de la oameni şi nu se poate abţine să nu mai tragă nişte sforicele. Se pare că Tralalin se mai vede pe la o cafeluţă cu primii oameni din PDL, bună dimiNeaţă şi Lică Spanciu. A doua pasiune, fotbalul. Tanăra speranţă a politicii mioriţice, apusă înainte de a confirma, a fost zărită în tribune la întamplarea fotbalistică în care Steaua a bătut pe Chelsea.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 4070 zile, 7 ore, 17 minute, 30 secunde
Buna dimiNEATA este un fel de pupicurist.
je, acum 4071 zile, 17 ore, 18 minute
ca de obicei , curnalismul nu are limite ..
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.