Puls

Aura Mustea şi-a plimbat “pufoşeniile” prin Bucale

Ziarul de Vrancea
1 feb 2013 2880 vizualizări
soţia fostului deputat de Focsangeles a fost reperată cand mergea cu mama sa la dentist

Presa mondenă de la Bucale a găsit o nouă victimă. După ce i-au stresat găina fashion a Iuliei Albu, jurnaliştii au fost şocaţi de pufoşeniile pe care soţia mignonă a lui Răzvan Mustea Şerban, Aura, le poartă în picioare. Soţia fostului deputat PDL de Focşani a fost reperată de paparazzi cand se ducea cu mama sa la dentist. Aura Mustea le-a luat piuitul cu blăniţa sa albă, cu glugă, neapărat de firmă, dar mai ales cu ghetele “pufoşenii” negre. Şi pentru că nu se putea altfel, carcotaşele au stabilit că doamna Mustea este în urmă cu moda, pentru că încălţămintea Gucci este din colecţiile vechi. Şi să nu credeţi că sunt de iarna trecută, ci chiar de acum vreo trei sezoane, semn că ori doamnei îi plac nespus pufoşeniile şi le poartă în fiecare iarnă, fie soţul n-a mai dus-o la shopping de ceva vreme, ocupat fiind cu ale politicii. Naşa Ebei a plăcut însă presei de scandal, în ciuda faptului că se îmbracă, să ne fie cu iertare, cu “vechituri”. Însă, vorba aia, dacă doamna se simte bine încălţată cu pufoşeniile, fie ele şi de acum trei sezoane, ce treabă aveţi voi? Şi bine că are pe unde să le poarte. Că dacă ar fi fost la Focsangeles, pufoşeniile Aurei Mustea s-ar fi înecat în bălţile lui Bacinski.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.